Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității

Etapa II de consultare

Nume:
Coroian Emanuel
Vârstă:
20
O dorință mare care mi-ar plăcea să se întâmple legat de acest proiect, este sa conțină și o atracție culturală deosebită, deoarece Clujul este recunoscut și pentru asta, iar asta l-ar mai îmbunătăți
Nume:
Serban
Vârstă:
18
Sunt din Oradea, viitor student la Cluj, dar ma bucur sa vad aceasta initiativa din partea Iulius. Sper sa vedem un sistem de iluminat cat mai impresionant, iluminarea arhitecturala este adesea neglijata la noi, dar ea poate sa duca aspectul unei cladiri la urmatorul nivel.
Nume:
Cosmin
Vârstă:
47
Speram la mult verde dar și ordine arhitecturala și legături cu zonele adiacente în plan pietonal și de piste bici. De asemenea, spații deschise și trafic liber, locuri de joaca autentice și spații pentru tineri și adolescenți dedicate preocupărilor lor.
Nume:
Oana Balea
Vârstă:
33
Felicitări fondatorilor proiectului! Mă bucur să văd astfel de inițiative în Cluj, orașul care m-a adoptat de mulți ani. Pentru că ne dorim (și cred, merităm) un oraș "ca afară", printre recomandările la care mă gândeam ar fi: - apartamente mari, spațioase, luminoase, bine izolate, modern și cost-effective - integrarea unei baze sportive cu pistă pt alergare, biciclete, teren de tenis, baschet, fotbal, etc - valorificarea expunerii către Someș și amenajarea corespunzătoare a zonei din apropierea râului - existența unui spațiu de joacă pt copii, atât outdoors, cât și indoors - pt cei dornici să achiziționeze apartamente, posibilitatea de a plăti un avans de rezervare înainte de demararea proiectului
Nume:
Cristea Ioan-Alexandru
Vârstă:
25 ani
Inca ceva tot pe zona de corporatii as vreau sa exista companii de gen studio tot pe zona de IT unde se produc filme si seriale preferate pe partea de Streaming precum Netflix Romania, HBO Romania, Crunchyroll pentru pasionatii de anime si Amazon Romania pentru ca merita din ce in ce mai mult sa exista si la Cluj-Napoca pentru urmatorii ani ca fiind in viitorul apropiat sa fie in acest proiect pentru viitor al Clujului
Nume:
Has
Vârstă:
50
Un proiect benefic Clujului și locuitorilor săi. Cred că accesul auto trebuie bine sistematizat pentru a nu se crea ambuteiaje. Succes.
Nume:
Cristea Ioan-Alexandru
Vârstă:
25 ani
Pe partea de zonă Office mi-aș fi dorit sa mai exista si alte companii de jocuri unde se mai fac angajari. De exemplu companiile de jocuri precum Nintendo , Konami si Capcom dar si din Bulgaria, SEGA. As vreau sa exista si in Cluj-Napoca, cat de curand sa fie in acest proiect pentru urmatorii ani. Ar merita mult mai mult sa mai existe proiecte de genul acesta.
Nume:
Ciprian Muresan
Vârstă:
20
Cel mai mare mall trebuie să conțină atractii turistice de renume ale orașului, câteva propuneri: Immersive Art Experience Cinema IMAX Oceanariu (!!!) Grădină interioară de dimensiuni mari, cu copaci, apă. (o inspirație ar fi aeroportul din Singapore)
Nume:
Andra Handaric
Vârstă:
34
Dat fiind ca am luat parte la campania de promovare a acestui proiect, alaturi de alte studiouri si spatii de creatie din oras, cred ca ar fi minunat daca acest proiect ar prevedea spatii dedicate pentru comunitatea creativilor/artistilor care aduc valoare adaugata spatiului clujean. Astfel, proiectul ar putea contribui la sustinerea sferei culturale, o resursa subestimata, si la sprijinirea unui ecosistem local.
Nume:
Ciprian Muresan
Vârstă:
20
Bună! Eu sunt din Cluj, aici am crescut iar în momentul de față sunt student. Dintre cele 2 design-uri ale mall-ului publicate pana acum, ambele mi-au placut, insa primul arata mult mai viu decat al 2-lea, motiv pentru care doresc sa va ajut cu o parere! :) Ceva specific Clujului este natura si generozitatea oamenilor, cred ca acest oras te poate fermeca nu doar datorita complexitatii sale, ci mai ales prin simplitatea sa. O plimbare prin parc, aer curat, o zi frumoasa cu vedere panoramica asupra orasului, o cafea cu prietenii, o iesire cu persoanele dragi. Tradus in acest proiect, mi-ar placea ca magazinele, locurile de mancare si toate aceste lucruri sa reprezinte un compliment pentru o zona fascinanta. Un loc de recreere si socializare, nu doar un mall in care oamenii consuma si cumpara din cat mai multe magazine, ci un loc fermecator si simplu de inteles. Un lucru pe care il doresc de la arhitectura in general este sa imi fie simplu sa inteleg creatia, indiferent daca este sau nu complicata, de asemenea sa te simti bine cand o privesti. In primul design am vazut ca in spatele mall-ului se afla un cerc suspendat urias, care reprezenta un culoar de trecere cu pereti din sticla pentru cei din mall, cu tot felul de banci si plante decorative inauntru. Sunt foarte curios daca vom avea un asemenea loc! De asemenea, am vazut o zona pentru mancare, cu o priveliste larga asupra orasului. M-ar placea sa se puna accentul pe panorama orasului, iar in interior sa se afle si lemn. Avand in vedere ca orasul Cluj este unul din ce in ce mai “verde”, doresc sa punctez 2 materiale care vor accentua spiritul orasului: 1. Caramida in exterior, precum este la Platinia Mall, cladirea de la intrarea in Cimitirul Central sau Liberty Park. Dupa mine, transmite o senzatie foarte placuta, linistita, iar in acelasi timp arata foarte elegant. Exteriorul din caramida se potriveste orasului , sper ca se va alege si pentru viitorul mall, intr-o masura mai mica sau mai mare. 2. Lemnul, in special in interior, are o legatura speciala cu noi. Ne ofera pace si fericire, este foarte placut. Sper ca se va folosi cat mai mult la design-ul din interior. De asemenea, lemnul este foarte regasit in Cluj, mai ales in parcuri,. Inca o mentiune, in Cluj nu avem cinematograf IMAX, ar fi interesant daca s-ar face in acest proiect si singurul/primul IMAX din Cluj!
Nume:
Sabina
Vârstă:
38
Creativii vor avea spațiu să se exprime într-un loc cu istorie. Frumos!
Nume:
Alexandru
Vârstă:
47
Sper să se păstreze cât mai mult din cum este malul Someșului. Poate și să ne putem plimba pe mal. Mi-ar plăcea să se continue parcul Armătura pe malul opus.
Nume:
Andrei
Vârstă:
35
Super tare ideea asta de a face o zonă industrială o zonă pentru publicul larg. Clujul merită un proiect de genul și sunt sigur că o să fie încă o proiect cu care clujenii se vor mândri.
Nume:
Andreea H
Vârstă:
35
Un proiect care va armoniza o zonă mohorâtă a Clujului cu restul orașului. Îmi doresc să mă pot bucura de parcul care se va crea aici și de spațiile culturale.
Nume:
Petru
Vârstă:
67
Sunt nostalgic legat de fabricile Clujului care au susținut economia în și după comunism. E păcat că ne-am pierdut mare parte din industrie dar decât să stăm să vedem clădiri părăsite mai bine să crească altceva pentru oraș. Susțin proiectul în special dacă ajută economia.
Nume:
Elena P.
Vârstă:
36
Mă bucură să văd un proiect care integrează Someșul. Sunt de dorit mai multe proiecte așa, prin care să mai câștigăm spațiu pentru oameni. Sper să fie genul de spațiu în care poți interacționa cu râul, pentru că apropierea de natura este direcția pe care trebuie să o avem pentru un oraș sustenabil.

Etapa I de consultare

Nume:
Iulian
Vârstă:
43
Își dorește:
Spații recreative
Ideea mea este să reușim să dăm impresia unui oraș aerisit, cu multiple zone comerciale, rezidențiale și de agrement dispersate pe o suprafață mare.
Nume:
Pasere Paula
Vârstă:
22
Își dorește:
Galerii de artă
O zonă cât mai dezvoltată.
Nume:
Popescu Mihaela
Vârstă:
35
Își dorește:
Parc
Mi-ar plăcea să fie o zonă verde, în care să te poți plimba cu copiii, să aibă unde să se joace, să se dea cu bicicletele, să fie în siguranță. Ne dorim o zonă de relaxare, unde să ne petrecem după-amiaza, fie vară, fie iarnă.
Nume:
Vlaicu Sergiu-Paul
Vârstă:
30
Își dorește:
Parc
Îmi doresc ca această parte a Clujului să conțină cât mai mult spațiu verde și cât mai multe zone pentru desfășurare de activități fizice (terenuri de fotbal, tenis, basket etc.)
Nume:
Ana M
Vârstă:
42
Își dorește:
Parc
Sper să fie cât mai mult spațiu verde și dedicat sportului.
Nume:
Maria
Vârstă:
28
Își dorește:
Centru Spa
Eu mi-aș dori să găsesc și un centru Spa cu piscine încălzite și saune. Clujul cred că duce lipsă de asta, singurul centru Spa mai ok fiind la Sun Garden în Baciu. Dacă este posibil, la ultimul etaj să fie și avem parte și de view asupra orașului.
Nume:
Albert Grab
Vârstă:
24
Își dorește:
Zonă rezidențială
O zonă rezidențială accesibilă ca preț.
Nume:
Zlate Ana
Vârstă:
69
Își dorește:
Parc
Locuri frumoase în care să poți merge cu nepoții.
Nume:
Nagy Katalin
Vârstă:
61
Își dorește:
Parc
Zona verde atât de vitală pentru aglomerația numită Cluj.
Nume:
Alexandra
Vârstă:
36
Își dorește:
Parc
Parc, spațiu verde și de recreere, pistă de alergat.
Nume:
Andrei Danciu
Vârstă:
25
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Sunt foarte puține locuri de parcare, comparativ cu numărul mașinilor prezente în oraș. M-ar bucura enorm (și sunt sigur că nu doar pe mine) să dispunem cu toții de mai multe spatii dedicate mașinilor (indiferent dacă sunt subterane sau exterioare).
Nume:
Carmen Cristea
Vârstă:
38
Își dorește:
Parc
Cu parc pe 60% din suprafața terenului destinat noului cartier. Cu spații verzi intercalate printre construcții. Cu parcări prevăzute pentru nr. de apartamente care vor fi construite în cartier.
Nume:
Carmen Cristea
Vârstă:
38
Își dorește:
Parc
Mi-aș dori ca acest nou cartier să fie construit legal cu toate regulile de urmanism respectate. Doresc să aibă suficiente parcări raportate la nr. de apartamente. Spații verzi special amenajate și pe o suprafață de 60% din suprafața platformei industriale.
Nume:
Diana D
Vârstă:
29
Își dorește:
Spații dedicate industriilor creative
Clujului îi lipsesc evenimentele de tip cultural și moderne, iar pandemia chiar a agravat situația. Ar avea nevoie de o resuscitare din acest punct de vedere. Mi-ar plăcea să fie și parcuri, zone rezidențiale și spații de co-working.
Nume:
Maria
Vârstă:
19
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Mi-aș dori să existe mai multe spații amenajate în care studenții și elevii să aibă posibilitatea de a lucra împreună în condiții decente, dar totodată să se afle într-un spațiu verde. Cred că ar fi excelent dacă s-ar găsi câte un spațiu pentru acest gen de activități în aproape fiecare parc din Cluj.
Nume:
Brătian Iulia
Vârstă:
19 ani
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Mi s-ar părea foarte fain să existe mai multe locuri special amenajate pentru a permite oamenilor, în special studenților, de a lucra în echipe; locuri special amenajate de studiu pentru studenții prezenți în Cluj-Napoca.
Nume:
Negrut Gabriela
Vârstă:
53
Își dorește:
Spații dedicate serviciilor medicale
Spitale noi cu dotări de ultimă generație și să nu fie private, adică omul de rând să nu plătească ca la privat că plătește destul CAS.
Nume:
Eneea Flutur
Vârstă:
38
Își dorește:
Parc
Nu avem destulă verdeață în Cluj.
Nume:
Salagean David
Vârstă:
18
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Sunt foarte multe branduri exclusive care nu au un magazin în Cluj, deși oamenii își permit și își doresc să cumpere dintr-un astfel de magazin.
Nume:
Andreea
Vârstă:
31
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Spații de birouri și parcuri verzi de bine, de rău sunt în Cluj. Am votat pentru spații de joacă pentru copii, sunt câteva în Cluj dar micuțe. Aș mai fi votat și galerie de artă.
Nume:
Pascal Beatrice-Maria
Vârstă:
21
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Clujul e deja minunat, câteva inovații îl vor face splendid cum ar fi spații pentru artă în toate formele sale în aer liber.
Nume:
Laura
Vârstă:
21
Își dorește:
Spații recreative
Simt nevoie de locuri unde să pot lua o pauză de recreere după ore de învățat sau lucrat, sau un loc de ieșit cu prietenii.
Nume:
Daria
Vârstă:
21
Își dorește:
Galerii de artă
Clujenii au așa de puțin contact cu partea de artă și design… de ce să nu schimbăm asta și să facem Clujul mai dezvoltat și din punctul acesta de vedere! Nu toate Galeriile trebuie să fie boring…există și galerii mai interactive, mai creative, care să atragă oamenii și să fie chiar un moment plăcut, de recreere și de a deși din normal zilnic, de ce nu?
Nume:
Sabau Elisabeta
Vârstă:
42
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Aș dori să fie mai multe spații pentru activități sportive pe cartiere. Eu locuiesc în Mărăști, nu avem nimic de acest gen în apropiere. Aștept de ani buni să se modernizeze parcul Feroviarilor, dar am îmbătrânit de când aștept...
Nume:
Lenkei Gizella
Vârstă:
62
Își dorește:
Parc
Cât mai mult spațiu verde.
Nume:
Torje Ovidiu
Vârstă:
45
Își dorește:
Parc
Un parc ar fi minunat.
Nume:
Andrei
Vârstă:
23
Își dorește:
Restaurante și cafenele
Mi-aș dori să văd un nou Iulius, unul modern.
Nume:
Mina
Vârstă:
35
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Este nevoie de mult spațiu de joacă liberă pentru copii.
Nume:
Lenkey Zsolt
Vârstă:
63
Își dorește:
Parc
Cu mult spații verzi, malul Someșului amenajat pentru promenadă, dacă se poate să meargă promenada până în piața Mihai Viteazul.
Nume:
Flavia
Vârstă:
26
Își dorește:
Parc
Plină de spații verzi, de zone de picnic, băncuțe, copaci pentru hamace.
Nume:
Viorel
Vârstă:
26
Își dorește:
Parc
Mi-ar plăcea să văd o infrastuctură sănătoasă îndreptată spre bunăstarea cetăților nu a magnaților imobiliari. Mă refer desigur la crearea mai multor spații verzi, locuri de joacă pentru copii cu bănci de șah, tenis și alte activități și pentru maturi, să simți că ieși din casă să te relaxezi. Un exemplu destul de bun ar fi Gheogheni, restul cartierelor noi cred ca sunt e exemplu foarte bun al eșuării infrastucturale, blocuri înmulțite ca ciupercile cu câte un loc de joacă pentru copii de 2m pătrați la trei blocuri, fără vegetație, unele cu drumuri distruse neasfaltate și doar câte un magazin.
Nume:
Lavinia
Vârstă:
24
Își dorește:
Parc
Mai multe zone verzi.
Nume:
Rosca Iulia
Vârstă:
30
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Orașul promite multe, dar deocamdată infrastructura nu susține atâta populație și traficul devine infernal. Vin oameni din toate împrejurimile, nu mai încapi pe trotuarele de lângă blocuri de câte mașini sunt parcate. E nevoie și de mobilitate eficientă ca să se merite să mai locuiești chiar în oraș, nu doar de parcuri și de evenimente.
Nume:
Voicu Barz
Vârstă:
35
Își dorește:
Parc
O zonă cu mult verde, copaci, zone de promenadă, cafenele, etc.
Nume:
Mihai IG
Vârstă:
39
Își dorește:
Parc
Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare urbană la Cluj, oricare ar fi ele să fie dezvoltate cu maturitate, dincolo de obținerea unui profit imediat. Planificarea pe termen lung ce include o creștere a calității vieții va avea și implicații economice pe termen mediu și lung. Lucrurile dezvoltate cu astfel de gândire se traduc și în beneficii economice pentru dezvoltatori. O distanțare față de gândirea obtuză a "ce-i în mână nu-i minciună" va fi benefică pentru mediul de afaceri și populație (care susține acest mediu) implicit. Așa că îmi doresc mai mult spațiu verde și facilități de agrement, piețe (spații de adunare/întâlnire), infrastructură pentru transport eco (biciclete), un oraș care să respire, care să crească cu noi și noi cu el.
Nume:
Claudia Stefan
Vârstă:
32
Își dorește:
Parc
Zona relaxantă cu copaci mulți.
Nume:
Cristian Moldovan
Vârstă:
18
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Să fie ceva inedit, cu multă tehnologie, dar păstrând spațiile verzi. Vrem ca Clujul să fie recunoscut ca un oraș atat de frumos precum este 🥰
Nume:
Csilla
Vârstă:
40
Își dorește:
Parc
Clujul fiind foarte poluat, avem mare nevoie de copaci si de parcuri. Verdeață, verdeață, verdeață!!!
Nume:
Dorina
Vârstă:
38
Își dorește:
Parc
Un parc ar fi minunat, sunt puține parcuri în Cluj; de obicei în locurile caselor vechi, demolate, se fac rezidence-uri sau clădiri de birouri. Vreau copilul meu sa crească într-un Cluj verde, cu puțină poluare, cu multe parcuri, scuaruri. Vreau ca Clujul să merite 3000 euro pt metru pătrat, să nu fie doar o bulă și speculații de prețuri.
Nume:
Dana
Vârstă:
33
Își dorește:
Parc
O zonă modernă, utilă, cu vibe de festival, de familie.
Nume:
Cojocarelu Lavinia
Vârstă:
16 ani
Își dorește:
Spații recreative
În Cluj ar fi mult mai frumos dacă am avea mai multe spații în care să ne putem simți bine unii cu alții și în care să putem comunica unii cu alții.
Nume:
Man Cristina
Vârstă:
19
Își dorește:
Parc
Un parc mai mare.
Nume:
Mureșan Tudor
Vârstă:
18
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
👍
Nume:
Foszto Tamas
Vârstă:
23
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Sincer Clujul are nevoie de drumuri, rute opționale de a ajunge din A în B pentru a aerisi traficul. Și are nevoie de parcări în zonele rezidențiale fiindcă este un dezastru vânătoarea de parcări din aceste zone.
Nume:
Alex
Vârstă:
27
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Mai mult spațiu verde și locuri pentru evenimente, zone de relaxare / entertainment. Vreau să mă implic!
Nume:
Seica Andrei
Vârstă:
17
Își dorește:
Ștrand
Un ștrand în zona Gheorgheni.
Nume:
Catalin
Vârstă:
24
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Mai multe multinaționale, mai multe job-uri, o dezvoltare mai mare a orașului.
Nume:
Ciupe Lavinia
Vârstă:
23
Își dorește:
Spații dedicate industriilor creative
Clujul este deja un oraș iubit de mine, aș dori să-l văd că poate să se dezvolte și pentru generațiile următoare.
Nume:
Cos
Vârstă:
29
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Cred ca un spațiu care să le aibă pe toate ar fi perfect, parc, cinema, spații comerciale, divertisment, rezidențial.
Nume:
Claudia Uglea
Vârstă:
25
Își dorește:
Parc
Bună ziua! Pentru reușita proiectului, în ceea ce privește spațiul verde, recomandarea unui specialist în domeniu este păstrarea arborilor autohtoni existenți și eliminarea celor care sunt invazivi (salcâm, cenuser, arțar american). Pentru asta este necesar un studiu dendrologic efectuat de către un peisagist cu cunoștințe ecologice.
Nume:
Grigore Florin
Vârstă:
62
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Piste de biciclete coerente!
Nume:
Tudor
Vârstă:
21
Își dorește:
Restaurante și cafenele
Restaurante mai multe, locuri de sport, PARCĂRI!!!!!! și un Cinema mai mare, why not:))
Nume:
Oscar
Vârstă:
21
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Eu cred că ar trebui să avem magazine cu branduri exclusive, nu doar mall-uri cu brand-uri mediocre, având în vedere faptul că brand-urile de top nu livrează in România.🤗
Nume:
Andras Leopold
Vârstă:
37
Își dorește:
Parc
Cel mai mult mi-aș dori să fie o zonă verde cu infrastructură adecvată (parcări/piste de biciletă) care să includă și un loc de joacă pentru copii, dar și baruri/restaurante cu terase.
Nume:
Vlad
Vârstă:
17
Își dorește:
Parc
Ar fi nevoie de un parc, deoarece Parcul Mare nu este destul.
Nume:
Corina
Vârstă:
50
Își dorește:
Parc
Mai verde.
Nume:
Crina Stefanca
Vârstă:
25
Își dorește:
Galerii de artă
Clujul este destul de mort din punct de vedere artistic. Let’s change this! :)
Nume:
Lehene Daniela
Vârstă:
59
Își dorește:
Parc
Doresc ca în aceasta zonă să fie amenajat un parc, pentru a mai oxigena aerul sufocant din acest oraș.
Nume:
Nicoleta
Vârstă:
22
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Având în vedere că există puține parcuri pentru activități sportive, locurile sunt limitate, iar un oraș așa mare precum e Clujul ar trebui să ofere mai multe spații gratuite pentru activități sportive.
Nume:
Stanciu Natalia
Vârstă:
20
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Un colț de natură în care să existe verdeață, mese cu locuri, o priză adaptată și un magazin de băuturi aproape. Poate și niște umbrele drăguțe și evident, spațiu între mese pentru a conferi intimitate.
Nume:
Ienciu Mădălina
Vârstă:
30
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Având în vedere faptul că locuiesc la câțiva pași de această zonă, am reușit să observ care sunt neajunsurilor cu care ne confruntăm. Unul din acestea ar fi spațiul verde, un loc de recreere și spații de joacă pentru copii. Acestea sunt indispensabile. Însă nici cele de mai sus, nu sunt de neglijat: spații amenajate pentru activitățile sportive și culturale și magazine 😊 nu am pomenit de office, deoarece peste drum există deja un astfel de spațiu. Mult succes cu acest concept și sperăm să ne bucuram de el cât mai curând 😊
Nume:
Razvan
Vârstă:
18
Își dorește:
Ștrand
Deși nu are o importanță cu mult mai mare decât celelalte proiecte, ar fi chiar unul care ar aduce multă veselie mai ales copiilor și cred că ar fi destul de bine primit de către cetățeni.
Nume:
Liliana
Vârstă:
53
Își dorește:
Spații pentru evenimente și hub-uri culturale
Prietenoasă cu oamenii, adică să nu fie încurajat numai consumul ci și recreația, relaxarea.
Nume:
Diodiu Cristian
Vârstă:
22
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Niște parcări subterane, cu multe nivele, un parc foarte asemănător cu Central Park din New York și cu foișoare, un mall nou, și apartamente în zonă cu vedere la parc.
Nume:
Raluca
Vârstă:
22
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Mai multe parcări, sub formă de parking.
Nume:
Vornicu Petru
Vârstă:
27
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Sa aibă terenuri de volei pe nisip.
Nume:
Ioana Popescu
Vârstă:
28
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Mi-ar plăcea să avem posibilitatea de a juca volei pe nisip în Cluj, așa cum e posibil, pe perioada verii, să se joace, de exemplu, baschet, în față la Horea Demian. Comunitatea de jucători de volei pe nisip este destul de mare, însă este nevoie să ne deplasăm (cel mai aproape) până la Salicea ca să putem să jucăm pe un teren cu nisip potrivit pentru joc, fileu si tușe.
Nume:
Mircea Bogean-Constantin
Vârstă:
20
Își dorește:
Parc
Trebuie neapărat să aibă un dog-park mare, luminat corespunzător.
Nume:
Munteanu Bianca-Ioana
Vârstă:
22
Își dorește:
Parc
Modernă, civilizată, curată și la nivelul țărilor moderne (că România e undeva în trecut)
Nume:
Rodica
Vârstă:
60
Își dorește:
Ștrand
Cel mai mare și frumos ștrand din România.
Nume:
Adela
Vârstă:
26
Își dorește:
Parc
Mi-aș dori fie un parc pentru câini, cu diferite obstacole, să fie în siguranță patrupezii, iar aici oamenii să poată socializa și să stea la o cafea, dacă ar fi și zone de coffee to go.
Nume:
Vlad
Vârstă:
24
Își dorește:
Parc
Niște parcuri moderne cu mult spațiu verde și foarte extinse ar fi pont, zic eu. Să nu ieși la plimbare doar înconjurat de clădiri, beton și asfalt.
Nume:
Duma Razvan
Vârstă:
18
Își dorește:
Galerii de artă
Doresc ca orașul să se axeze mai mult pe partea culturală, cum ar fi Galeriile de artă.
Nume:
Razvan
Vârstă:
27
Își dorește:
Parc
Cât mai bine gândită. Cu multe și foarte multe locuri de parcare.
Nume:
Alexandra
Vârstă:
19
Își dorește:
Parc
Mi-ar plăcea mult să se facă un parc deoarece totul e atât de betonat și sunt atât de multe mașini și atât de multă poluare.
Nume:
Andres
Vârstă:
26
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Un parc acvatic.
Nume:
Semeniuc Laura
Vârstă:
16
Își dorește:
Spații recreative
Mai relaxantă și plină de lucruri noi de descoperit. Să avem locuri de vizitat, de admirat și spații unde să ne petrecem timpul atât cu familia cât și cu prietenii și să fie după vârsta (atât pentru copii, adolescenți cât și pentru oameni mai în vârstă)
Nume:
Irina
Vârstă:
35
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Curat, civilizat, modern, adaptat nevoilor persoanelor cu handicap, inclusiv copiilor.
Nume:
Andreea
Vârstă:
23
Își dorește:
Parc
Ne lipsește puțină "verdeață". Ar fi frumos să avem mai multe parcuri.
Nume:
Cristi
Vârstă:
25
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Modernă și îngrijită.
Nume:
Coman Mihai
Vârstă:
38
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Aș vrea să fie parcări dedicate pentru mașini electrice, cu posibilitate de încărcare gratuit cât petreci timp acolo, poate în parteneriat cu Primăria sau firme. La Iulius Mall momentan acest aspect este mult în urma altor mall-uri din țară și străinătate.
Nume:
Lobont Madalina
Vârstă:
27
Își dorește:
Parc
Clujul simt ca are mare nevoie de o zona liniștită cu verdeață unde să ne putem relaxa după o zi de lucru.
Nume:
Daria
Vârstă:
20
Își dorește:
Zonă rezidențială
Aș dori să fie inteligent proiectată, sa aibă zone de natură și sa aibă prețuri orientate spre tineri si mai ales studenți.
Nume:
Kinga
Vârstă:
30
Își dorește:
Parc
Natură, parc, hamace, picnic.
Nume:
Aldea Andreea
Vârstă:
19
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Mi-ar plăcea ca noua parte să fie modernizată, cu o infrastructură mult mai bună.
Nume:
Ionut
Vârstă:
39
Își dorește:
Parc
Aș fi optat pentru 2 in 1, cele mai mari nevoi pentru oraș sunt parcarile și spațiile verzi, sper sa vadă și domnul Boc, poate se reușește și o parcare subterană sub un parc în această zonă!
Nume:
Flavia
Vârstă:
29
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Aș dori să avem și branduri de lux în Cluj.
Nume:
Sebastian
Vârstă:
35
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Să fie verde!
Nume:
Moldovan Cristian
Vârstă:
42
Își dorește:
Parc
Sa includă un design puțin artistic care să îmbine bine mobilierul urban cu spațiul verde.
Nume:
muresan
Vârstă:
49
Își dorește:
Parc
Doar verdeață, parc, alei pietonale, arbori și arbuști...altfel ne sufocăm.
Nume:
Pop Bogdan
Vârstă:
20
Își dorește:
Parc
Sunt foarte mândru când văd schimbări în orașul meu, și cele mai frumoase sunt acelea unde îți poți petrece timpul liber cu familia prin plimbări si relaxare!
Nume:
Danu
Vârstă:
26
Își dorește:
Parc
Să fie verde rău și să aveți shaorma!
Nume:
Ioana O
Vârstă:
25
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Un parc în care să se poată face mișcare în cartierul Bună Ziua.
Nume:
Maria
Vârstă:
18
Își dorește:
Parc
Copaci, verdeață, bănci, loc de joacă, mese de ping-pong.
Nume:
Iulia
Vârstă:
16
Își dorește:
Parc
Locuiesc în Iris și mi-ar plăcea un spațiu mai verde. Totuși nu ar strica și câteva magazine de fashion/beauty…m-ar scuti de multe drumuri și aș fi și client fidel.
Nume:
Doboș Ramona
Vârstă:
39
Își dorește:
Parc
Mi-aș dori să fie o zonă cu multă verdeață.
Nume:
Dia
Vârstă:
32
Își dorește:
Parc
Parcuri imense încât să te simți aproape de natură, unde să se organizeze evenimente în aer liber.
Nume:
Costea Andreea
Vârstă:
19
Își dorește:
Spații pentru evenimente și hub-uri culturale
Mai multe locuri de petrecut timpul cu prietenii.
Nume:
Blaga Andreea
Vârstă:
41
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
In Cluj există doar 2 parcuri sportive cu spații amenajate pentru sport în aer liber....de exemplu în zona Iris, Mărăști nu există așa ceva.
Nume:
Claudia
Vârstă:
25
Își dorește:
Parc
Să fie cât mai multă verdeață, copaci, flori, etc
Close Cookie Preference Manager
INFORMAREGENERALĂ PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
1.  CINE SUNTEM NOI?

-       Grupul Iulius are o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea şi operarea proiectelor de tip mixed-use din România, revoluționând piaţa autohtonă de real estate.

-        Prin prezenta, dorim să vă transmitem că protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă o preocupare constantă pentru noi și să vă informăm cu privire la câteva aspecte importante în acest sens.

2.  CATERGORIILE DE DATE PE CARE LE PRELUCRĂM, SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII

(a) ÎNCHEIEREA ȘI/SAU EXECUTAREA CONTRACTELOR CU PARTENERII DE AFACERI POTENȚIALI ȘI/SAU EXISTENȚI AI GRUPULUI IULIUS:

-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea încheierii și/sau executării contractului, a comunicării cu dumneavoastră pe durata negocierii și a derulării contractului, precum și pentru menținerea relației contractuale cu dumneavoastră.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: încheierea și/sau executarea contractului cu dumneavoastră; consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu și/sau de reședință și/sau de corespondență, seria și numărul actului de identitate, codul numeric personal, semnătura; după caz, aceste date pot fi prelucrate în privința colaboratorilor dumneavoastră, a reprezentanților dumneavoastră și/sau ai colaboratorilor dumneavoastră, a persoanelor de contact ale dumneavoastră și/sau ale colaboratorilor dumneavoastră și/sau a angajaților dumneavoastră și/sau ai colaboratorilor dumneavoastră.

(b) ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CAMPANIILOR (CU SAU FĂRĂ PREMII):
-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea derulării de campanii publicitare (cu sau fără) premii, pentru menținerea unei relații active în comunitate, cu clienții noștri, cu vizitatorii și/sau cu utilizatorii centrelor de tip mixed-use aflate în portofoliul Grupului Iulius.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm și diversele acțiuni pe care le întreprindem în comunitate; comunicarea cu dumneavoastră pe durata desfășurării campaniei; înscrierea participanților în cadrul organizării și/sau desfășurării campaniilor; identificarea, validarea și anunțarea câștigătorilor (în cazul campaniilor cu premii); îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin în conformitate cu prevederile legislației fiscale în vigoare (în cazul campaniilor cu premii); consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, sexul, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu și/sau de reședință și/sau de corespondență, seria și numărul actului de identitate, codul numeric personal, semnătura, imagini foto și/sau video, după caz.

(c) DESFĂȘURAREA UNOR PROGRAME DE FIDELIZARE:

-    Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea derulării unor programe de fidelizare, pentru menținerea unei relații active cu clienții noștri, cu vizitatorii și/sau cu utilizatorii centrelor de tip mixed-use aflate în portofoliul Grupului Iulius.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm, precum și diversele servicii ale operatorilor ce își desfășoară activitatea în cadrul acestor centre; înscrierea dumneavoastră în cadrul programelor de fidelizare; consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, sexul, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu și/sau de reședință, ocupația, după caz.

(d) DESFĂȘURAREA DIVERSELOR EVENIMENTE ORGANIZATE DE CĂTRE GRUPUL IULIUS:

-      Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea desfășurării și a promovării de evenimente culturale, muzicale, de divertisment ș.a., pentru menținerea unei relații active în comunitate, cu clienții noștri, cu vizitatorii și/sau cu utilizatorii centrelor de tip mixed-use aflate în portofoliul Grupului Iulius.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm și diversele acțiuni pe care le întreprindem în comunitate; consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, surpindem imagini foto/video cu persoanele aflate în public la evenimentele organizate de către noi și există posibilitatea ca aceste imagini să fie publicate pe website-urile noastre și/sau pe paginile aferente rețelelelor de socializare și/sau în presă. În cazul în care nu doriți să fiți surpins în cadrul acestor imagini, vă rugăm să vă exercitați acest drept adresându-vă din timp persoanelor care efectuează înregistrările și/sau transmițându-ne o cerere pentru a distruge imaginea în care ați fost surpins ori pentru a limita prelucrarea viitoare a acesteia.

(e) TRANSMITEREA DE BULETINE INFORMATIVE:
-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea promovării centrelor de tip mixt pe care le gestionăm, a campaniilor și  a evenimentelor pe care le organizăm și/sau a acțiunilor pe care le întreprindem în comunitate, precum și pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe viitor.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: consimțământul dumneavoastră; interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm, campaniile și evenimentele pe care le organizăm și/sau diversele acțiuni pe care le întreprindem în comunitate; interesul nostru de a evalua și îmbunătăți experiența dumneavoastră.
-       În aceaste situații, datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt adresele de e-mail.

(f) DERULAREA PROCESELOR DE RECRUTARE A POTENȚIALILOR ANGAJAȚI ȘI/SAU PRACTICANȚI ÎN CADRUL GRUPULUI IULIUS:

-     Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea analizării profilului și a gradului dumneavoastră de pregătire, a comunicării cu dumneavoastră pe durata desfășurării procesului de recrutare, precum și în vederea încheierii și/sau executării contractului individual de muncă și/sau a stagiului de practică, după caz.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a determina cât de bine vă încadrați în cadrul unei companii din Grupul Iulius; încheierea și/sau executarea contractului individual de muncă cu dumneavoastră și/sau a stagiului de practică, după caz; consimțământul dumneavoastră.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail, studiile efectuate, experiența profesională, alte date prevăzute în C.V.-ul dumneavoastră precum și orice alte informații relevante pe care vi le putem solicita în acest sens. 

(g)  SECURITATEA PERSOANELOR ȘI A BUNURILOR:

-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a asigura securitatea persoanelor și a bunurilor din cadrul centrelor de tip mixt pe care le gestionăm.
-      Temeiul de prelucrare a datelor cu caracter personal este reprezentat de interesul nostru legitim de a asigura securitatea persoanelor și a bunurilor aflate în incintele noastre.
-       În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: înregistrările video realizate prin intermediul camerelor de supraveghere, datele colectate prin intermediul recepțiilor noastre, respectiv
- datele înscrise într-un act de identitate valabil al vizitatorului, scopul vizitei și alte informații relevante pe care vi le putem solicita în acest sens.

(h) ACCESAREA WEBSITE-URILOR NOASTRE ȘI/SAU A PAGINILOR AFERENTE REȚELELOR DE SOCIALIZARE:

-     Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea îmbunătățirii experienței utilizatorilor, cât și pentru soluționarea solicitărilor dumneavoastră.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a îmbunătăți conținutul website-urilor noastre și a paginilor aferente rețelelor de socializare; interesul nostru de a cunoaște opinia și preferințele dumneavoastră, precum și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor atunci când accesează website-urile noastre și paginile aferente rețelelor de socializare; soluționarea solicitărilor dumneavoastră de ofertă (transmise prin intermediul website-urilor noastre); soluționarea solicitărilor dumneavoastră de a fi recrutat în cadrul Grupului Iulius și/sau în cadrul altor operatori ce își desfășoară activitatea în centrele gestionate de către Grupul Iulius (transmise prin intermediul website-urilor noastre); soluționarea sesizărilor și a reclamațiilor dumneavoastră (transmise prin intermediul website-urilor și/sau al paginilor aferente rețelelor de socializare); consimțământul dumneavoastră.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: identificatori cookies, numele de utilizator și fotografia de profil, fotografiile publicate prin intermediul website-urilor noastre și/sau al paginilor aferente rețelelor de socializare, nume, prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon, datele cuprinse în C.V.-ul dumneavoastră, precum și orice alte informații relevante pe care vi le putem solicita în acest sens.(i) ÎNDEPLINIREA UNOR OBLIGAȚII LEGALE: 
-      Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea îndeplinirii unor obligații legale care sunt în sarcina Grupului Iulius, pentru a răspunde eventualelor cereri, sesizări, reclamații sau întrebări adresate de către autoritățile și instituțiile publice sau în orice alte situații în care legea ne obligă.
-     Temeiul de prelucrare a datelor cu caracter personal este reprezentat de îndeplinirea obligațiilor legale aflate în sarcina noastră.-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt cele solicitate și/sau furnizate de către autoritățile și instituțiile publice, precum și orice alte date necesare îndeplinirii unei obligații legale.

(j) APĂRAREA DREPTURILOR ȘI A INTERESELOR NOASTRE ȘI/SAU A ORICĂREI PERSOANE AFILIATE GRUPULUI IULIUS:

-      Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea apărării drepturilor și a intereselor noastre (cât și pe cele ale oricărei persoane afiliate Grupului Iulius) în fața instanțelor de judecată, a executorilor judecătorești, a notarilor publici, a altor autorități sau instituții publice, a tribunalelor arbitrale, a mediatorilor și/sau a altor organisme publice sau private care soluționează dispute, a avocaților, consultanților noștri sau ale altor persoane fizice sau juridice, publice sau private, care sunt implicate în cadrul negocierilor și/sau a disputelor respective.
-       Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: îndeplinirea obligațiilor legale aflate în sarcina noastră și/sau apărarea drepturilor și a intereselor noastre legitime, după caz.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt cele necesare în vederea îndeplinirii unei obligații legale și/sau în vederea apărării drepturilor și a intereselor noastre legitime. 

(k) PRELUCRAREA DATELOR ÎN SCOPURI DETERMINATE ÎN MOD INDIVIDUAL:

-   În anumite situații, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri individual determinate, pe baza consimțământului pe care ni-l puteți acorda prin completarea de către dumneavoastră a unui document pe care vi-l punem la dispoziție.
-  În astfel de situații, temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: consimțământul dumneavoastră (de cele mai multe ori); alte temeiuri prevăzute în documentul pe care vi-l punem la dispoziție.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt cele prevăzute și/sau menționate în documentul pe care vi-l punem la dispoziție.

(l) COMUNICAREA CU DUMNEAVOASTRĂ:

-    Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în situațiile de mai sus precum și în orice alte situații pentru a răspunde eventualelor cereri, sesizări, reclamații sau întrebări pe care ni le puteți adresa.
-    Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de consimțământul dumneavoastră; îndeplinirea unei obilgații legale sau apărarea intereselor și a drepturilor noastre, după caz.
-    În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și orice alte informații relevante în acest sens.

3. SURSA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

-      Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot fi colectate atât de la dumneavoastră, cât și din surse externe (parteneri de afaceri, autorități și/sau instituții publice etc.).
-    În cazul în care ne transmiteți date cu caracter personal privitoare la alte persoane, vă rugăm să le informați în prealabil cu privire la scopul, temeiul și alte informații necesare referitoare la modul în care le prelucrați datele și să le puneți la dispoziție prezenta informare cu privire la modul în care Grupul Iulius le prelucrează date cu caracter personal și/sau să le explicați prevederile acesteia. Atunci când este cazul, vom informa persoanele respective despre modul în care le prelucrăm datele cu caracter personal.

4. INEXISTENȚA UNEI OBLIGAȚII DE A NE FURNIZA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

-     Puteți alege să nu ne furnizați anumite tipuri de date cu caracter personal. Dacă alegeți să procedaţi astfel, acest lucru poate atrage imposibilitatea de a încheia și/sau executa anumite contracte cu dumneavoastră, poate afecta capacitatea noastră de a vă furniza serviciile solicitate, de a vă răspunde la întrebări/sesizări/solicitări ori de a vă transmite anumite comunicări și capacitatea dumneavoastră de a utiliza anumite aplicații și/sau servicii sau funcționalitățile și caracteristicile acestora. Cu toate acestea, alegerea dumneavoastră de a nu furniza astfel de date nu va avea consecințe juridice pentru dumneavoastră în cele mai multe cazuri.

5. PERIOADA DE PĂSTRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

-     Perioada de păstrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal variază în funcție de scopurile pentru care le prelucrăm și de categoria de date.
-    În anumite situații, perioada de prelucrare va fi indicată în documentul pe care vi-l punem la dispoziție cu ocazia colectarii datelor si/sau al acordării consimțământului dumneavoastră.
-    În toate cazurile, vom stoca datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale aplicabile, cu termenele de prescripție aplicabile și/sau cu practicile recomandate în domeniul protecției datelor.

6. DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

-   De regulă, nu vom divulga datele dumneavoastră cu caracter personal; în anumite cazuri însă, există posibilitatea de a fi nevoiți să dezvăluim anumite date care vă privesc.
-     În vederea îndeplinirii scopurilor de prelucrare, putem dezvălui datele dumneavoastră către companiile din cadrul Grupului Iulius, către partenerii contractuali ai Grupului Iulius, ori către alte persoane împuternicite care prelucrează datele dumneavoastră pentru Grupul Iulius. De asemenea, putem dezvălui datele dumneavoastră către autoritățile publice centrale și/sau locale, ori către alte persoane fizice și/sau juridice atunci când există o obligație legală în acest sens ori interesul nostru legitim (de exemplu, în vederea obținerii de finanțare și a îndeplinirii obligațiilor aflate în sarcina noastră, putem transmite contractele încheiate cu dumneavoastră către băncile finanțatoare ale Grupului Iulius).
-      În vederea îndeplinirii unor scopuri individual determinate, putem dezvălui datele dumneavoastră către terți și/sau persoane indicate în documentul pe care îl completați cu ocazia acordării consimțământului dumneavoastră.
-     În contextul realizării unor tranzacții, a unor restructurări sau a altor operațiuni corporative (respectiv în temeiul intereselor noastre legitime sau al îndeplinirii unor obligații legale), este posibil să divulgăm datele dumneavoastră către potențialii cumpărători, colaboratori sau consultanți ai acestora ori către autorități, după caz.-     În toate aceste cazuri, vom depune eforturile rezonabile pentru a ne asigura că destinatarii datelor le prelucrează în condiții de securitate și confidențialitate, în conformitate cu scopul pentru care le-au fost transmise și cu respectarea drepturilor și intereselor dumneavoastră.

7. TRANSFERUL DATELOR CĂTRE STATE TERȚE SAU ORGANIZAȚII INTERNAȚIONALE

-    Nu transferăm și nu intenționăm să transferăm datele dumneavoastră către companii, organizaţii sau persoane din state terţe sau către organizaţii internaţionale.
-    În cazul în care va interveni necesitatea transferării datelor care vă privesc către oricare din destinatarii menționați mai sus, vă vom informa în avans cu privire la acest aspect.

8. INEXISTENȚA UNUI PROCES DECIZIONAL AUTOMATIZAT

-    Grupul Iulius nu adoptă decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor care vă privesc care să producă efecte juridice cu privire la dumneavoastră sau care să vă afecteze într-un mod semnificativ.

9. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

(a) DREPTUL DE ACCES înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră referitoare la prelucrarea sau nu a datelor cu caracter personal care vă privesc; în cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră, aveți dreptul de a accesa datele respective precum și orice alte informații referitoare la modalitatea în care sunt prelucrate acestea. 
(b) DREPTUL LA RECTIFICARE vă permite să obțineți rectificarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, în cazul în care aceste date sunt inexacte.
(c) DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR se referă la dreptul dumneavoastră de a primi datele personale care vă privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, precum și la dreptul dumneavoastră de a obține transferul acestor date către un alt operator de date cu caracter personal.
(d) DREPTUL DE A FORMULA OBIECȚII este dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, exceptând cazurile în care prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unui scop legal.
(e) DREPTUL LA RESTRICȚIONARE vă permite să obțineți restricționarea în anumite cazuri a prelucrării datelor care vă privesc.
(f) DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR („DREPTUL DE A FI UITAT”) înseamnă ca aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor care vă privesc în anumite cazuri (ex.: datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate și prelucrate; vă retrageți consimțămantul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligatii legale etc.).
(g) DREPTUL LA RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI înseamnă că aveți dreptul să vă retrageți consimţământul în orice moment atunci când activitatea de prelucrare se bazează pe consimţământul dumneavoastră; cu toate acestea, revocarea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări pe baza consimţământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.
(h) DREPTUL DE A DEPUNE PLÂNGERE LA AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE COMPETENTĂ se referă la dreptul dumneavoastră de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal (www.dataprotection.ro) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.

10. DATELE NOASTRE DE CONTACT

-    Nu ezitați să ne contactați pentru a vă răspunde oricăror cereri legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoarele date de contact: 
Responsabil cu Protecția Datelor:
Nume și prenume: Iulian Gânju
Adresă de corespondență: Municipiul Iaşi, str. Palas nr. 7A, clădirea A1, etajul 2, Judeţul Iaşi și/sau la adresa de e-mail: gdpr@iuliusmall.com.

11. MODIFICĂRI ALE PREZENTEI INFORMĂRI
-       În cazul în care prezenta informare va suferi modificări, acestea vor intra în vigoare de la momentul publicării noii versiuni pe website-urile noastre (în secțiunile dedicate protecției datelor cu caracter personal), iar modificările respective se vor aplica inclusiv asupra procesărilor în curs la data publicării noii versiuni.
Close Cookie Preference Manager
Politica de cookies
Cadrul legal general care reglementează protecția datelor cu caracter personal este reprezentat de către Regulamentul General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 aplicabil în Uniunea Europeană, iar această Politică privind modulele cookies urmează cerințele prevăzute în GDPR.
Această Politică privind modulele cookie descrie diferitele tipuri de cookie-uri care sunt utilizate pe website-ul www.partedincluj.ro deținut de Grupul IULIUS. 

Ce sunt cookie-urile?

“Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu “cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care este accesat internetul. 

Cookie-urile se instalează în cazul în care se acceptă navigarea pe website, fiind o legătură între utilizatorul browserului și website. Această tehnologie de stocare automată a datelor este foarte răspândită și se folosește pentru a colecta informații precum tipul de browser și sistemul de operare, pagina sursă, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la website-ul www.partedincluj.ro etc., cu scopul de a înțelege cum folosesc vizitatorii această pagină web. 

Un modul cookie nu conţine şi nu este alcătuit din fragmente de cod, în consecinţă acesta nu poate fi rulat ori executat în nicio modalitate. Cookie-ul nu poate fi replicat sau duplicat şi nu poate produce nicio modificare în dispozitivul pe care este stocat, motiv pentru care nu poate reprezenta nicio ameninţare pentru securitatea informaţiilor stocate în dispozitivul dumneavoastră. Utilizatorii își pot configura browserul pentru a respinge fișierele cookie. 

În plus, utilizatorii pot seta browser-ul pentru a bloca cookies sau pentru a afişa o notificare de avertizare, înainte ca un cookie să fie stocat pe dispozitivul utilizat. 

De ce folosim cookie-urile?

Website-ul www.partedincluj.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului și pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii utilizează site-ul, precum și informațiile oferite de acesta.

Refuzul de a utiliza cookie-urile
Aveți opțiunea de a accepta utilizarea modulelor cookie care vă vor permite să utilizați toate funcțiile website-ului fără restricții. Dacă respingeți utilizarea modulelor cookie strict necesare, acest lucru poate afecta experiența utilizatorului și funcționalitatea în timpul utilizării.Respingerea altor module cookie poate să nu afecteze experiența utilizatorului și funcționalitatea în timpul utilizării website-ului. Dacă respingeți utilizarea tuturor modulelor cookie, modulele cookie primare și modulele cookie terțe vor fi dezactivate. În plus, modulele cookie primare vor fi șterse. Nu vom putea șterge modulele cookie terțe. Prin urmare, va fi necesar să ștergeți personal modulele cookie terțe. Acest lucru se poate face din setările browser-ului dvs.

Cum respingeți cookie-urile?

Puteți să vă retrageți în orice moment acordul, ștergând cookie-urile din browser. Aceste setări se găsesc de obicei în meniul ‘opțiuni’ sau ‘preferințe’ din browser. Pentru a înțelege aceste setări, ar putea fi utile următoarele linkuri: 

Setările pentru cookie din Internet Explorer
Setările pentru cookie din Firefox
Setările pentru cookie din Chrome
Setările pentru cookie din Safari

Există instrumente online disponibile pentru a șterge toate modulele cookie rămase în urma site-urilor pe care le-ați vizitat, cum ar fi www.allaboutcookies.org.

Atunci când vizitați acest website de pe alte calculatoare, va fi necesar să realizați din nou modificarea setărilor.

Ce tipuri de cookie-uri utilizăm?

Cookies strict necesare
garantează funcții fără de care nu veți putea să utilizați acest website și vă asigură, printre altele, că atunci când accesați funcționalitățile unui site, vi se va afișa o versiune care are o conexiune de bandă largă a cantității de date corespunzătoare celei a conexiunii la Internet pe care o utilizați. În plus, un astfel de modul cookie are grijă ca, în cazul în care schimbați paginile, se realizează funcția de schimbare de la http la https. În plus, modulele cookie de acest tip vă stochează decizia privind utilizarea modulelor cookie pe website-ul nostru.

Utilizarea Modulelor Cookie Strict Necesare pentru scopurile descrise mai sus se bazează pe interesele noastre legitime pentru a asigura funcționarea, accesarea și utilizarea tehnică adecvată a website-ului și pentru a vă furniza serviciile pe care le-ați solicitat în mod explicit.
Cookies de statistică sunt folosite pentru a ne furniza informații statistice despre performanța website-ului (de exemplu, pentru a număra vizitele, sursele de trafic). Această categorie poate include module cookie terțe.Utilizarea Modulelor Cookie de Statistică pentru scopurile descrise mai sus se bazează pe interesele noastre legitime pentru îmbunătățirea conținutului website-ului.
Cookies marketing permit website-ului să memoreze alegerile pe care le faceți și să vă ofere funcții îmbunătățite și mai personale. Această categorie poate include module cookie terțe.
Acordul cu privire la cookie-urile de marketingWebsite-ul www.partedincluj.ro intenționează să utilizeze cookie-uri în scop de marketing, însă are nevoie de acordul dvs pentru a face acest lucru. Dați click pe butonul „Salvează Setări” pentru a le accepta sau pe butonul „Modifică Setări” pentru a obține mai multe informații despre categoriile de cookie-uri utilizate și pentru a limita utilizarea anumitor categorii de cookie-uri.
Setări și preferințeVeți avea ocazia de a alege tipurile de cookies specifice utilizate pe acest website.Cu excepția categoriilor de module cookie care sunt strict necesare pentru funcționare, puteți accepta sau refuza utilizarea de cookie-uri pentru fiecare categorie, prin bifarea sau debifarea din cadrul casetei de opțiuni care va apărea pe ecran prin accesarea opțiunii „Modifică Setări” inclusă în bannerul prin care este semnalată utilizarea fișierelor cookie, afișat la prima accesare a website-ului. Nu vom folosi alte categorii de cookie-uri decât cele strict necesare pentru ca site-ul să funcționeze în cazul în care alegeți să nu fie utilizate restul de tipuri de cookie-uri.Odată ce ați acceptat ca website-ul să folosească tipurile de cookies, puteți reveni la alegerea dvs și să dezactivați fișierele cookie (cu excepția celor strict necesare pentru funcționarea acestei pagini de internet) astfel:

- prin accesarea opțiunii „Modifică Setări” inclusă în bannerul prin care este semnalată utilizarea fișierelor cookie, afișat la prima accesare a website-ului;

- prin accesarea link-ului permanent „Politică cookies”, situat în lista din subsolul website-ului, disponibil în partea de jos a website-ului;

Securitatea datelor

Există diverse măsuri tehnice şi organizatorice pentru a asigura securitatea datelor personale ale utilizatorilor împotriva manipulării, pierderii, distrugerii, accesării de către persoane neautorizate, în mod accidental sau/şi intenţionat. Întrebări privind prelucrarea datelor utilizatorilor cu caracter personal pot fi trimise la adresa: gdpr@iuliusmall.com Colectarea datelor cu caracter personal prin intermediul acestui website (nume, prenume, reședință, adresă de email, domeniu de activitate) se face doar cu acordul utilizatorilor, precum și în conformitate cu legislația în vigoare și cu Regulamentul European (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Notificare privind potențiale modificări ale acestei secțiuni Orice modificare privind Politica de utilizare cookie, precum și protecţia datelor va fi afișată pe această pagină.