Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității
Din partea comunității

Etapa II de consultare

Nume:
Coroian Emanuel
Vârstă:
20
O dorință mare care mi-ar plăcea să se întâmple legat de acest proiect, este sa conțină și o atracție culturală deosebită, deoarece Clujul este recunoscut și pentru asta, iar asta l-ar mai îmbunătăți
Nume:
Serban
Vârstă:
18
Sunt din Oradea, viitor student la Cluj, dar ma bucur sa vad aceasta initiativa din partea Iulius. Sper sa vedem un sistem de iluminat cat mai impresionant, iluminarea arhitecturala este adesea neglijata la noi, dar ea poate sa duca aspectul unei cladiri la urmatorul nivel.
Nume:
Cosmin
Vârstă:
47
Speram la mult verde dar și ordine arhitecturala și legături cu zonele adiacente în plan pietonal și de piste bici. De asemenea, spații deschise și trafic liber, locuri de joaca autentice și spații pentru tineri și adolescenți dedicate preocupărilor lor.
Nume:
Oana Balea
Vârstă:
33
Felicitări fondatorilor proiectului! Mă bucur să văd astfel de inițiative în Cluj, orașul care m-a adoptat de mulți ani. Pentru că ne dorim (și cred, merităm) un oraș "ca afară", printre recomandările la care mă gândeam ar fi: - apartamente mari, spațioase, luminoase, bine izolate, modern și cost-effective - integrarea unei baze sportive cu pistă pt alergare, biciclete, teren de tenis, baschet, fotbal, etc - valorificarea expunerii către Someș și amenajarea corespunzătoare a zonei din apropierea râului - existența unui spațiu de joacă pt copii, atât outdoors, cât și indoors - pt cei dornici să achiziționeze apartamente, posibilitatea de a plăti un avans de rezervare înainte de demararea proiectului
Nume:
Cristea Ioan-Alexandru
Vârstă:
25 ani
Inca ceva tot pe zona de corporatii as vreau sa exista companii de gen studio tot pe zona de IT unde se produc filme si seriale preferate pe partea de Streaming precum Netflix Romania, HBO Romania, Crunchyroll pentru pasionatii de anime si Amazon Romania pentru ca merita din ce in ce mai mult sa exista si la Cluj-Napoca pentru urmatorii ani ca fiind in viitorul apropiat sa fie in acest proiect pentru viitor al Clujului
Nume:
Has
Vârstă:
50
Un proiect benefic Clujului și locuitorilor săi. Cred că accesul auto trebuie bine sistematizat pentru a nu se crea ambuteiaje. Succes.
Nume:
Cristea Ioan-Alexandru
Vârstă:
25 ani
Pe partea de zonă Office mi-aș fi dorit sa mai exista si alte companii de jocuri unde se mai fac angajari. De exemplu companiile de jocuri precum Nintendo , Konami si Capcom dar si din Bulgaria, SEGA. As vreau sa exista si in Cluj-Napoca, cat de curand sa fie in acest proiect pentru urmatorii ani. Ar merita mult mai mult sa mai existe proiecte de genul acesta.
Nume:
Ciprian Muresan
Vârstă:
20
Cel mai mare mall trebuie să conțină atractii turistice de renume ale orașului, câteva propuneri: Immersive Art Experience Cinema IMAX Oceanariu (!!!) Grădină interioară de dimensiuni mari, cu copaci, apă. (o inspirație ar fi aeroportul din Singapore)
Nume:
Andra Handaric
Vârstă:
34
Dat fiind ca am luat parte la campania de promovare a acestui proiect, alaturi de alte studiouri si spatii de creatie din oras, cred ca ar fi minunat daca acest proiect ar prevedea spatii dedicate pentru comunitatea creativilor/artistilor care aduc valoare adaugata spatiului clujean. Astfel, proiectul ar putea contribui la sustinerea sferei culturale, o resursa subestimata, si la sprijinirea unui ecosistem local.
Nume:
Ciprian Muresan
Vârstă:
20
Bună! Eu sunt din Cluj, aici am crescut iar în momentul de față sunt student. Dintre cele 2 design-uri ale mall-ului publicate pana acum, ambele mi-au placut, insa primul arata mult mai viu decat al 2-lea, motiv pentru care doresc sa va ajut cu o parere! :) Ceva specific Clujului este natura si generozitatea oamenilor, cred ca acest oras te poate fermeca nu doar datorita complexitatii sale, ci mai ales prin simplitatea sa. O plimbare prin parc, aer curat, o zi frumoasa cu vedere panoramica asupra orasului, o cafea cu prietenii, o iesire cu persoanele dragi. Tradus in acest proiect, mi-ar placea ca magazinele, locurile de mancare si toate aceste lucruri sa reprezinte un compliment pentru o zona fascinanta. Un loc de recreere si socializare, nu doar un mall in care oamenii consuma si cumpara din cat mai multe magazine, ci un loc fermecator si simplu de inteles. Un lucru pe care il doresc de la arhitectura in general este sa imi fie simplu sa inteleg creatia, indiferent daca este sau nu complicata, de asemenea sa te simti bine cand o privesti. In primul design am vazut ca in spatele mall-ului se afla un cerc suspendat urias, care reprezenta un culoar de trecere cu pereti din sticla pentru cei din mall, cu tot felul de banci si plante decorative inauntru. Sunt foarte curios daca vom avea un asemenea loc! De asemenea, am vazut o zona pentru mancare, cu o priveliste larga asupra orasului. M-ar placea sa se puna accentul pe panorama orasului, iar in interior sa se afle si lemn. Avand in vedere ca orasul Cluj este unul din ce in ce mai “verde”, doresc sa punctez 2 materiale care vor accentua spiritul orasului: 1. Caramida in exterior, precum este la Platinia Mall, cladirea de la intrarea in Cimitirul Central sau Liberty Park. Dupa mine, transmite o senzatie foarte placuta, linistita, iar in acelasi timp arata foarte elegant. Exteriorul din caramida se potriveste orasului , sper ca se va alege si pentru viitorul mall, intr-o masura mai mica sau mai mare. 2. Lemnul, in special in interior, are o legatura speciala cu noi. Ne ofera pace si fericire, este foarte placut. Sper ca se va folosi cat mai mult la design-ul din interior. De asemenea, lemnul este foarte regasit in Cluj, mai ales in parcuri,. Inca o mentiune, in Cluj nu avem cinematograf IMAX, ar fi interesant daca s-ar face in acest proiect si singurul/primul IMAX din Cluj!
Nume:
Sabina
Vârstă:
38
Creativii vor avea spațiu să se exprime într-un loc cu istorie. Frumos!
Nume:
Alexandru
Vârstă:
47
Sper să se păstreze cât mai mult din cum este malul Someșului. Poate și să ne putem plimba pe mal. Mi-ar plăcea să se continue parcul Armătura pe malul opus.
Nume:
Andrei
Vârstă:
35
Super tare ideea asta de a face o zonă industrială o zonă pentru publicul larg. Clujul merită un proiect de genul și sunt sigur că o să fie încă o proiect cu care clujenii se vor mândri.
Nume:
Andreea H
Vârstă:
35
Un proiect care va armoniza o zonă mohorâtă a Clujului cu restul orașului. Îmi doresc să mă pot bucura de parcul care se va crea aici și de spațiile culturale.
Nume:
Petru
Vârstă:
67
Sunt nostalgic legat de fabricile Clujului care au susținut economia în și după comunism. E păcat că ne-am pierdut mare parte din industrie dar decât să stăm să vedem clădiri părăsite mai bine să crească altceva pentru oraș. Susțin proiectul în special dacă ajută economia.
Nume:
Elena P.
Vârstă:
36
Mă bucură să văd un proiect care integrează Someșul. Sunt de dorit mai multe proiecte așa, prin care să mai câștigăm spațiu pentru oameni. Sper să fie genul de spațiu în care poți interacționa cu râul, pentru că apropierea de natura este direcția pe care trebuie să o avem pentru un oraș sustenabil.

Etapa I de consultare

Nume:
Radu
Vârstă:
19
Își dorește:
Cinema
Cred ca ar fi nevoie de o sala IMAX si la Cluj
Nume:
Mathias
Vârstă:
22
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Un spațiu cu mult verde, infrastructură sportivă, spații de co-working, galerii de arta modernă, spatii recreative etc…
Nume:
Cristea Ioan-Alexandru
Vârstă:
25 ani
Își dorește:
Zonă office
Mi-aș fi dorit să existe companii de jocuri unde se fac angajări cum ar fi de exemplu din București pe partea de West Side, existau Electronic Arts Romania și Bandai Namco Romania pentru că sunt companii de jocuri, care sunt în plina de dezvoltare și aș vrea să existe și la Cluj-Napoca în viitorul apropiat pentru următorii ani să fie în acest proiect.
Nume:
George Rat
Vârstă:
35
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Aș dori ca noua zonă Carbochim să transforme Clujul și să ofere alternative viabile și atractive în ceea ce privește petrecerea timpului liber, zone de locuit și de ce nu, să aducă branduri de lux care se regăsesc în marile orașe Europene.
Nume:
Marcel Ionescu-Heroiu
Vârstă:
43
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Este minunat că ați integrat în proiect un spațiu public generos, și că ați deschis zona râului pentru funcțiuni publice. Ar fi minunat ca aceste spații publice să permită și organizarea de evenimente, pentru a avea încă un punct de atracție la nivelul orașului.
Nume:
Andreea
Vârstă:
25
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Susțin inițiativa de a modifica această zona industrială într-una recreativă, prin care oamenii din zonă sa poată avea acces la un parc, la o mică bază sportivă și la alei de plimbare pe marginea râului. Deasemenea apreciez relocarea companiei Carbochim si nu desființarea definitivă a acesteia. Cred că grupul Iulius ar avea influența necesară de a susține și alte companii care momentan sunt parțial-inactive, în a redeveni companii active pe piață (prin tehnologii moderne, un plan nou de lucru, spații inovative de cercetare).
Nume:
Razvan
Vârstă:
33
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
We need sports.
Nume:
Denisa
Vârstă:
26
Își dorește:
Zonă rezidențială
Apartamentele să fie mari, spațioase, nu 3 camere la 65 de m2... izolarea să fie bună, materialele de calitate și să aibă balcon toate apartamentele.
Nume:
Stefan
Vârstă:
25
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Din păcate am putut alege doar una, dar le-aș fi ales pe toate! Cel mai mare interes îl am, bineînțeles, în zona de spații rezidențiale, deoarece îmi place proiectul și pare de încredere, astfel că mi-aș dori să-mi pot permite o locuință aici. Dar in acelasi timp e necesar sa fie constructii de calitate, nu cartoane. cum se fac destul de des prin Cluj. Si foarte important pentru mine ar fi si spatii de co-working moderne si accesibile rezidentilor. Vrem sa putem lucra de acasa, dar de langa casa, ca sa nu mai sacrificam o camera din apartament (care si asa va fi inghesuit probabil) pentru birou. In rest, spatii de agrement, parcuri, promenada pe malul somesului, zone de creatie si arta, amfiteatre in aer liber...toate sunt dorite si binevenite!
Nume:
Robert
Vârstă:
35
Își dorește:
Zonă office
Office. Hipermarket. Apartamente.
Nume:
Oana Bosbici
Vârstă:
28
Își dorește:
Parc
Dezvoltați zone verzi. Clujul nu are nevoie de alte birouri și blocuri. Avem nevoie de copaci și aer.
Nume:
Luca
Vârstă:
Badean
Își dorește:
Sală sport
Faceți o sală de sport.
Nume:
Marius M
Vârstă:
25
Își dorește:
Zonă rezidențială
Clădiri eficiente energetic. Cu atenție pe construcție! Pe care sa și le poată permite clujenii.
Nume:
Sergiu
Vârstă:
42
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Felicitări pentru proiect și inițiativă! Proiectul arată excelent și este un mix foarte reușit din ceea ce ar avea nevoie oamenii care trăiesc și muncesc în Cluj. Ar fi nevoie și de un cinema IMAX (cum de altfel apare în proiect) precum și de cafenele și restaurante, branduri noi care nu există în Cluj (sau poate nici în România, dacă tot e cel mai mare proiect de revitalizare urbană din țară), toate acestea completate de zone verzi de relaxare pentru adulți și copii. Zona rezidențială green este de asemenea o idee foarte bună. Abia aștept ca acest proiect să devină realitate!
Nume:
ERICK
Vârstă:
16
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Mi-aș dori ca orașul Cluj Napoca să aibă mai multe experiențe unice de shopping.
Nume:
Tudor Radu
Vârstă:
18
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Mi-aș dori să se facă mai multe spații sportive precum cele din baza sportivă Gheorgheni.
Nume:
Petru
Vârstă:
32
Își dorește:
Arhitectură
O arhitectură mai inspirată și uniformă a întregului proiect. Din randare pare un melanj. S-ar putea mult mai bine.
Nume:
Ioana
Vârstă:
30
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Un spațiu ca la țară pentru cei mici, la marginea orașului :)
Nume:
Păștinaru Paula
Vârstă:
51
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Parcuri mai multe și cu locuri de practicare a sportului în aer liber.
Nume:
Daniel
Vârstă:
37
Își dorește:
Spații recreative
Aș vrea acest proiect să îmbine spațiile comerciale, de birouri, de locuit și recreative, într-un mod armonios și integrat în natură.
Nume:
Simona
Vârstă:
38
Își dorește:
Parc
A large city like Cluj needs big parks in order for people to still experience nature and to provide fresh air. They are also great locations for events as well as a general meeting place to hang out with family and friends and a place where children can run around.
Nume:
Arpad
Vârstă:
18
Își dorește:
Hartă
Aș dori să faceți o hartă pentru proiectul acesta! Sunt sigur că sunt unii oameni care ar dori să vadă pe o hartă proiectul! Pe de altă parte aș dori să avem spații verzi, locuri de joacă pentru copii, și multe cafenele!
Nume:
Alex
Vârstă:
34
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Acces facil pietonal subteran și suprateran, bază sportivă, creșă, școală, acces rapid spital Clujana, eventual și modernizat, reconstruit parc.
Nume:
Radu
Vârstă:
33
Își dorește:
Spații recreative
Avem nevoie de mai multe spații recreative, prin care să avem acces la noi activități, socializare, natură, etc.
Nume:
Anna
Vârstă:
30
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Ar fi frumos să fie un spațiu în aer liber care să-ți ofere posibilitatea de a munci într-un cadru diferit.
Nume:
Zamfirescu Paul
Vârstă:
22
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Vreau un Cluj modern competitiv cu celelalte orașe din Uniunea Europeană.
Nume:
Iuliana
Vârstă:
39
Își dorește:
Spații recreative
Un spațiu recreativ generos pentru petrecerea timpului liber.
Nume:
Razvan Biris
Vârstă:
44
Își dorește:
Restaurante și cafenele
Doresc o zonă care să devină "Agora Modernă a Clujului".
Nume:
Mihai Koteles
Vârstă:
35
Își dorește:
Aquapark
Un Aquapark lipsește în Cluj-Napoca.
Nume:
Pastor Alex
Vârstă:
22
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Domeniul parcărilor este jalnic comparativ cu alte orașe ca Sibiu, unde se găsesc parcări la fiecare colț, ieftine și mult mai accesibile, nu înghesuite.
Nume:
Hainal Ştefan
Vârstă:
23
Își dorește:
Parc
Să fie un parc modern, piste de biciclete, mese ping pong, locuri pentru grătar, panou de cățărare, tiroliană, lac cu bărcuțe sau caiace de 2 persoane, locuri de pus cearșaf pe pajiște sau deal.
Nume:
Apahidean Rares
Vârstă:
21
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Un spațiu, semi-deschis, pentru o relație mai strânsă cu natura, ce beneficiază de un design interesant, acesta fiind în concordanță cu amplasamentul proiectului, destinat relaxării, învățării și interacțiunii sociale.
Nume:
Stefania Iuhos
Vârstă:
16 ani
Își dorește:
Galerii de artă
Aș dori mai multe evenimente culturale, mai ales la care să participe artiști din zona Clujului.
Nume:
Ardelean Calin
Vârstă:
27
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Mult spațiu verde, scene în aer liber, verdeață. De asemenea, galeriile interioare ar trebui să fie mai spațioase ca la Iulius.
Nume:
Costel
Vârstă:
32
Își dorește:
See imput
Vreau shopping, tot ce este mai nou: Primark, TK Maxx, Mango Man, JD Sports și Flying Tiger …
Nume:
Ioan
Vârstă:
38
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Sportul și mișcarea este sănătate și trebuie să investim în așa ceva.
Nume:
Mirela
Vârstă:
36
Își dorește:
Parc
Să fie cât mai multă zonă verde și să ne bucurăm de natură.
Nume:
Radu
Vârstă:
32
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Parc, care să includă un spațiu pentru evenimente în aer liber.
Nume:
mihaela
Vârstă:
39
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Piscină - nu există în această parte a Clujului un bazin de înot sau un teren de baschet.
Nume:
Andrea
Vârstă:
36
Își dorește:
Spații recreative
Mi-aș dori o piață agroalimentară, cu produse proaspete, mai ales legume-fructe locale.
Nume:
Mihai
Vârstă:
47
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Buna ziua! În loc de Aqua Park în Florești și în Chinteni, de ce nu un Aqua Park în Cluj-Napoca. Spații de joacă pentru copii, parc, spații verzi, natură în Cluj-Napoca tot ce e în jurul acestor edificii pot fi noul centru ca și Parcul Central și zonele pietenole adiacente acestuia.
Nume:
Mihai
Vârstă:
47
Își dorește:
Parc
Ce lipsește cel mai mult în Cluj-Napoca: parcuri, spații verzi. Prea puține între clădirile actuale. Da, necesită întreținere și timp și sunt costisitoare dar și să faci spitale și să tratezi poluarea poate costa mult mai mult.
Nume:
Vadim
Vârstă:
29
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Ar fi frumos dacă această parte a Clujului ar fi foarte verde, cu un număr mare de copaci și unul, două parcuri. Ar fi indicat să fie foarte bine conectate cu celelalte puncte de interes. Mi-ar place să văd viitorul mall cât mai eco, poate cu un parc pe acoperiș și cât mai multe plante cățărătoare pe fațadă.
Nume:
Szabo Ida Maria
Vârstă:
24
Își dorește:
Spații pentru evenimente în aer liber
Clujul are multe de oferit și trebuie să existe un echilibru între toate domeniile care se dezvoltă în oraș.
Nume:
Stan florin
Vârstă:
38
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Mi-ar plăcea să văd mai mult spațiu verde, oamenii să se conecteze mai mult cu natura. Mai multe locuri pentru activități sportive cu aparate special amenajate, sportul este medicament pentru corp, suflet și minte. 🙂 Mândru de voi să văd asemenea idei, proiecte. Succes! 🤗
Nume:
Voitic Andrei
Vârstă:
20
Își dorește:
See imput
Mi-aș dori să văd acolo un spațiu amenajat pentru mici concerte moderne, ce pot avea loc acolo fără o amenajare în prealabil, înaintea concertului.
Nume:
Ilinca Tarnavean
Vârstă:
22
Își dorește:
Parc
Mi-aș dori un parc modern unde am putea învăța și lucra în aer liber cu acces la prize :)
Nume:
Diana T
Vârstă:
21
Își dorește:
Spații recreative
Spațiu recreativ în aer liber conceput cu stații de încărcare pentru laptopuri/telefoane pentru lucrat în aer liber & acces cu biciclete/trotinete/pentru persoane cu dizabilități.
Nume:
Dan
Vârstă:
27
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
❤️
Nume:
Rares
Vârstă:
20
Își dorește:
Spații moderne de co-working
Studenții au nevoie de locuri unde pot munci împreună.
Nume:
Bianca Miron
Vârstă:
21
Își dorește:
Spații recreative
♥️
Nume:
Ionut
Vârstă:
38
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Zonă de recreere în care părinții și copiii să se simtă in siguranță.
Nume:
Mircea
Vârstă:
66
Își dorește:
Parc
Clujul are nevoie de parcuri fiind în topul celor mai poluate oraşe din ţară. Soluţii de genul declarării pădurilor adiacente păduri-parc sunt pseudo rezolvări şi ajută doar statisticilor mincinoase (deşi după revoluţie s-a construit masiv în oraş, adeseori în dauna spaţiilor verzi, paradoxal suprafaţa de verde/cap de locuitor a crescut!).
Nume:
Catalin
Vârstă:
24
Își dorește:
Parc
Parc amenajat în zona Expo-Transilvania + bd. Muncii.
Nume:
Reka
Vârstă:
33
Își dorește:
Parc
Cu parcuri, spații de joc pentru copii în aer liber, loc pentru picnic, loc pentru activități în aer liber.
Nume:
Sin Florina
Vârstă:
19
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
O parcare sigură și ușor de accesat.
Nume:
Pop Ioan
Vârstă:
41
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Spații pentru copii și trasee pentru biciclete.
Nume:
Cuibus Alexandru
Vârstă:
33
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Spațiile verzi, recreative și sportive adună oamenii laolaltă.
Nume:
Radu
Vârstă:
38
Își dorește:
Parc
Să fie zone amenajate, parcuri pentru orice tip de vârstă. Zone de picnic, zone de hamac (dar nu legați de copaci, ci pe suporți speciali), zonă de joacă pentru copii, zonă de joaca adulți. Pe scurt cât mai multe zone de relaxare cu cascade de apă, spatii de role/patinaj.😃
Nume:
Madalina
Vârstă:
30
Își dorește:
Patinoar
Ar fi drăguț să avem și noi un patinoar interior și o sală de bowling :)
Nume:
Huvelyes Zoltan
Vârstă:
23
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Să fie mai multe locuri unde se poate face sport.
Nume:
Dan Popan
Vârstă:
42
Își dorește:
Cinema
Mi-aș dori ca noul proiect IULIUS să conțină și un cinema IMAX. În condițiile în care există deja un IMAX în București și unul în Timișoara, este ceva normal ca acum, al doilea oraș al țării să aibă și el un IMAX.
Nume:
Ioana
Vârstă:
53
Își dorește:
Parc
Spații verzi, locuri de joacă pentru copii.
Nume:
Ovidiu
Vârstă:
44
Își dorește:
Cinema
Un nou mall cu cinema 4D ar fi super.
Nume:
Andreea
Vârstă:
18
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
Doresc și consider că ar fi benefic să existe magazine exclusiviste.
Nume:
Marius
Vârstă:
36
Își dorește:
Parc
Spațiile verzi sunt deosebit de importante pentru orice comunitate în dezvoltare.
Nume:
Bianca
Vârstă:
23
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
Sunt sigură că proiectul va avea o grămadă de zone atractive. Totuși, am votat că vreau parcare și infrastructură pentru că ar fi minunat să putem ajunge cu ușurință până acolo.
Nume:
Lung Catalina
Vârstă:
20
Își dorește:
Spații pentru evenimente și hub-uri culturale
Să fie o zonă faină, ca la Cluj!
Nume:
Crina
Vârstă:
35
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Crearea unui loc de joacă care să includă activități și trambuline pentru copiii mai mari de 9 ani.
Nume:
Mihalca vlad
Vârstă:
25
Își dorește:
Parc
Parcuri, zone de recreere în aer liber, zone pentru evenimente în aer liber.
Nume:
Cosmin
Vârstă:
33
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Aș dori să fie interactivă, echilibrată între urban și natură, cu multiple zone de activități în aer liber, dar cu un touch de tehnologie de ultimă generație.
Nume:
Mircea PF
Vârstă:
66
Își dorește:
Parc
Un parc în care să domine vegetația, cu păstrarea malurilor naturale ale Someșului, în care suprafețele betonate să fie cât mai discrete.
Nume:
Dobondi Matei
Vârstă:
20 de ani
Își dorește:
Cinema
O zonă inovativă, creativă, distractivă.
Nume:
Laura
Vârstă:
29
Își dorește:
Parc
Parcuri mai mari, locuri de agrement, alei, iarbă, copaci, etc.
Nume:
Gabriel G
Vârstă:
41
Își dorește:
Parc
Cred că ar fi bună o diversitate cât mai mare a arborilor din parcurile IULIUS, cu atât mai mult pentru proiectele care urmează sa se deruleze. Să se aibă în vedere și plantarea arborilor cu cea mai mare putere de absorbție a dioxidului de carbon și a prafului… Cu cât numărul de copaci este mai mare, cu atât mai mult ajutăm mediul înconjurător. Succes în toate!
Nume:
Dan
Vârstă:
41
Își dorește:
Producători și produse locale
Micii producători și meșteșugari locali pot primi sprijin din partea voastră nu doar în cadrul evenimentelor, ci chiar într-un context permanent, sustenabil.
Nume:
Sorin
Vârstă:
32
Își dorește:
Parc
Mai multe spații verzi, parcuri cu grădini îmbietoare. Poate chiar și un safari unde poți intra cu mașina și da de mâncare diferitelor animăluțe. Iar la ieșire să ai un loc de recreere/parc de distracții.
Nume:
Elena
Vârstă:
23
Își dorește:
Parc
Clujul are nevoie de mai multă verdeață.
Nume:
Lucia -Angela.
Vârstă:
56
Își dorește:
Spații recreative
Parc cu spații de joacă pentru copii, aparate moderne pentru gimnastică, grădiniță, creșă.
Nume:
Atanasiu Oana
Vârstă:
26
Își dorește:
Spații recreative
Aș vrea să fie un loc cu multă zonă verde, copaci, apă și posibilitate de recreere. O zonă liniștită și plăcută unde să petreci timp de calitate cu persoane dragi ție.
Nume:
Adelina
Vârstă:
34
Își dorește:
Parc
Cred că Clujul are nevoie de spații în care lumea, mai ales cei cu copii de toate vârstele să se poată recrea în spații special amenajate, să existe mai multe opțiuni și diverse activități.
Nume:
Tudor Alexandru
Vârstă:
23
Își dorește:
Parc
Clujul are nevoie de verdeață și oxigen.
Nume:
Ionut
Vârstă:
24
Își dorește:
Parc
Cât mai multe spații verzi, prea multe mașini.
Nume:
Corina
Vârstă:
50
Își dorește:
Parc
E mare nevoie de spații verzi la Cluj. Acum sunt prea aglomerate parcurile existente.
Nume:
Vasiu Alexandru
Vârstă:
24
Își dorește:
Zonă rezidențială
Proiectul arată foarte bine. ☺️
Nume:
Cămărășan Alexandra
Vârstă:
19
Își dorește:
Spații pentru evenimente și hub-uri culturale
Ideea unei societăți unite, prospere și cu încredere în viitor, în populație este de a facilita tuturor libertatea de a alege, de a își face simțită prezența în comunitate. Așadar, activitățile cu intrare gratuită unde oamenii își pot spune părerea, supărarea, frustrarea și opiniile cu ce privește societatea română, să fie dese, bine organizate, o adunare tip Agora. Este nevoie să readucem la viață cultura, să omogenizăm timpurile vechi cu cele moderne. Cel mai important aspect este de a nu mai polua acest oraș. Împăduririle sunt urgente. Iar cei vinovați de distrugerea României, sa plece din politica. E simplu.
Nume:
Cristina
Vârstă:
34
Își dorește:
Parc
Vrem parcuri în fiecare cartier din Cluj-Napoca.
Nume:
Adelina Silaghi
Vârstă:
33
Își dorește:
Spații de joacă pentru copii
Aș vrea să fie mai ales dedicată familiilor.
Nume:
Cojocari
Vârstă:
Diana
Își dorește:
Parc
Zonă verde pentru plimbări, petrecerea timpului liber și recreere.
Nume:
Potoceanu Răzvan
Vârstă:
17
Își dorește:
Parc
Un spațiu verde primitor atât pentru noi cât și pentru străini. Poate cu pistă pentru biciclete, pentru a se putea plimba fiecare în voie. Mulțumim că faceți asemenea lucruri in Cluj!
Nume:
Arsene Ana-Maria
Vârstă:
20
Își dorește:
Branduri exclusive și magazine concept
O zonă atractivă.
Nume:
Miheț Andreea
Vârstă:
23
Își dorește:
Parc
Mai multe parcuri, zone de alergat, făcut mișcare. În zona Mărăști, strada Cosașilor nu există. Parcări. Locuri special amenajate de co-working, moderne.
Nume:
Marian Mikacs
Vârstă:
30
Își dorește:
Zone pentru activități sportive
Spații pentru evenimente sportive.
Nume:
Angela
Vârstă:
29
Își dorește:
Spații recreative
Mi-ar plăcea să fie mai multe spații dedicate recreării.
Nume:
Corina_moritz
Vârstă:
55
Își dorește:
Spații dedicate industriilor creative
Locuri de muncă și pentru categoria 50-60 ani. Mult succes în ceea ce ați pornit. Sunteți oameni faini și gânditori de bine.
Nume:
Olar Ioana
Vârstă:
33
Își dorește:
Parc
O zonă plina de verdeață.
Nume:
Irina
Vârstă:
18
Își dorește:
Galerii de artă
Mai multe școli/licee/grădinițe.
Nume:
Monica Pop
Vârstă:
29
Își dorește:
Parc
Natura ne ajută să ne simțim relaxați, detensionați, face bine tururor grupelor de vârste....așa că, la cât mai multe spații verzi!
Nume:
Vlaocu Andreea
Vârstă:
29
Își dorește:
Parc
Clujul are nevoie de mai multe parcuri, zone verzi.
Nume:
Bianca Cretu
Vârstă:
22
Își dorește:
Parcări, facilități de transport și infrastructură
E important să avem drumuri bune și să ajungem repede dintr-un loc în altul.
Close Cookie Preference Manager
INFORMAREGENERALĂ PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
1.  CINE SUNTEM NOI?

-       Grupul Iulius are o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea şi operarea proiectelor de tip mixed-use din România, revoluționând piaţa autohtonă de real estate.

-        Prin prezenta, dorim să vă transmitem că protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă o preocupare constantă pentru noi și să vă informăm cu privire la câteva aspecte importante în acest sens.

2.  CATERGORIILE DE DATE PE CARE LE PRELUCRĂM, SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII

(a) ÎNCHEIEREA ȘI/SAU EXECUTAREA CONTRACTELOR CU PARTENERII DE AFACERI POTENȚIALI ȘI/SAU EXISTENȚI AI GRUPULUI IULIUS:

-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea încheierii și/sau executării contractului, a comunicării cu dumneavoastră pe durata negocierii și a derulării contractului, precum și pentru menținerea relației contractuale cu dumneavoastră.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: încheierea și/sau executarea contractului cu dumneavoastră; consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu și/sau de reședință și/sau de corespondență, seria și numărul actului de identitate, codul numeric personal, semnătura; după caz, aceste date pot fi prelucrate în privința colaboratorilor dumneavoastră, a reprezentanților dumneavoastră și/sau ai colaboratorilor dumneavoastră, a persoanelor de contact ale dumneavoastră și/sau ale colaboratorilor dumneavoastră și/sau a angajaților dumneavoastră și/sau ai colaboratorilor dumneavoastră.

(b) ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CAMPANIILOR (CU SAU FĂRĂ PREMII):
-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea derulării de campanii publicitare (cu sau fără) premii, pentru menținerea unei relații active în comunitate, cu clienții noștri, cu vizitatorii și/sau cu utilizatorii centrelor de tip mixed-use aflate în portofoliul Grupului Iulius.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm și diversele acțiuni pe care le întreprindem în comunitate; comunicarea cu dumneavoastră pe durata desfășurării campaniei; înscrierea participanților în cadrul organizării și/sau desfășurării campaniilor; identificarea, validarea și anunțarea câștigătorilor (în cazul campaniilor cu premii); îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin în conformitate cu prevederile legislației fiscale în vigoare (în cazul campaniilor cu premii); consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, sexul, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu și/sau de reședință și/sau de corespondență, seria și numărul actului de identitate, codul numeric personal, semnătura, imagini foto și/sau video, după caz.

(c) DESFĂȘURAREA UNOR PROGRAME DE FIDELIZARE:

-    Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea derulării unor programe de fidelizare, pentru menținerea unei relații active cu clienții noștri, cu vizitatorii și/sau cu utilizatorii centrelor de tip mixed-use aflate în portofoliul Grupului Iulius.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm, precum și diversele servicii ale operatorilor ce își desfășoară activitatea în cadrul acestor centre; înscrierea dumneavoastră în cadrul programelor de fidelizare; consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, sexul, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu și/sau de reședință, ocupația, după caz.

(d) DESFĂȘURAREA DIVERSELOR EVENIMENTE ORGANIZATE DE CĂTRE GRUPUL IULIUS:

-      Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea desfășurării și a promovării de evenimente culturale, muzicale, de divertisment ș.a., pentru menținerea unei relații active în comunitate, cu clienții noștri, cu vizitatorii și/sau cu utilizatorii centrelor de tip mixed-use aflate în portofoliul Grupului Iulius.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm și diversele acțiuni pe care le întreprindem în comunitate; consimțământul dumneavoastră.
-     În aceste situații, surpindem imagini foto/video cu persoanele aflate în public la evenimentele organizate de către noi și există posibilitatea ca aceste imagini să fie publicate pe website-urile noastre și/sau pe paginile aferente rețelelelor de socializare și/sau în presă. În cazul în care nu doriți să fiți surpins în cadrul acestor imagini, vă rugăm să vă exercitați acest drept adresându-vă din timp persoanelor care efectuează înregistrările și/sau transmițându-ne o cerere pentru a distruge imaginea în care ați fost surpins ori pentru a limita prelucrarea viitoare a acesteia.

(e) TRANSMITEREA DE BULETINE INFORMATIVE:
-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea promovării centrelor de tip mixt pe care le gestionăm, a campaniilor și  a evenimentelor pe care le organizăm și/sau a acțiunilor pe care le întreprindem în comunitate, precum și pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe viitor.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: consimțământul dumneavoastră; interesul nostru de a promova centrele de tip mixt pe care le gestionăm, campaniile și evenimentele pe care le organizăm și/sau diversele acțiuni pe care le întreprindem în comunitate; interesul nostru de a evalua și îmbunătăți experiența dumneavoastră.
-       În aceaste situații, datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt adresele de e-mail.

(f) DERULAREA PROCESELOR DE RECRUTARE A POTENȚIALILOR ANGAJAȚI ȘI/SAU PRACTICANȚI ÎN CADRUL GRUPULUI IULIUS:

-     Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea analizării profilului și a gradului dumneavoastră de pregătire, a comunicării cu dumneavoastră pe durata desfășurării procesului de recrutare, precum și în vederea încheierii și/sau executării contractului individual de muncă și/sau a stagiului de practică, după caz.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a determina cât de bine vă încadrați în cadrul unei companii din Grupul Iulius; încheierea și/sau executarea contractului individual de muncă cu dumneavoastră și/sau a stagiului de practică, după caz; consimțământul dumneavoastră.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail, studiile efectuate, experiența profesională, alte date prevăzute în C.V.-ul dumneavoastră precum și orice alte informații relevante pe care vi le putem solicita în acest sens. 

(g)  SECURITATEA PERSOANELOR ȘI A BUNURILOR:

-       Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a asigura securitatea persoanelor și a bunurilor din cadrul centrelor de tip mixt pe care le gestionăm.
-      Temeiul de prelucrare a datelor cu caracter personal este reprezentat de interesul nostru legitim de a asigura securitatea persoanelor și a bunurilor aflate în incintele noastre.
-       În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: înregistrările video realizate prin intermediul camerelor de supraveghere, datele colectate prin intermediul recepțiilor noastre, respectiv
- datele înscrise într-un act de identitate valabil al vizitatorului, scopul vizitei și alte informații relevante pe care vi le putem solicita în acest sens.

(h) ACCESAREA WEBSITE-URILOR NOASTRE ȘI/SAU A PAGINILOR AFERENTE REȚELELOR DE SOCIALIZARE:

-     Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea îmbunătățirii experienței utilizatorilor, cât și pentru soluționarea solicitărilor dumneavoastră.
-      Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: interesul nostru de a îmbunătăți conținutul website-urilor noastre și a paginilor aferente rețelelor de socializare; interesul nostru de a cunoaște opinia și preferințele dumneavoastră, precum și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor atunci când accesează website-urile noastre și paginile aferente rețelelor de socializare; soluționarea solicitărilor dumneavoastră de ofertă (transmise prin intermediul website-urilor noastre); soluționarea solicitărilor dumneavoastră de a fi recrutat în cadrul Grupului Iulius și/sau în cadrul altor operatori ce își desfășoară activitatea în centrele gestionate de către Grupul Iulius (transmise prin intermediul website-urilor noastre); soluționarea sesizărilor și a reclamațiilor dumneavoastră (transmise prin intermediul website-urilor și/sau al paginilor aferente rețelelor de socializare); consimțământul dumneavoastră.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: identificatori cookies, numele de utilizator și fotografia de profil, fotografiile publicate prin intermediul website-urilor noastre și/sau al paginilor aferente rețelelor de socializare, nume, prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon, datele cuprinse în C.V.-ul dumneavoastră, precum și orice alte informații relevante pe care vi le putem solicita în acest sens.(i) ÎNDEPLINIREA UNOR OBLIGAȚII LEGALE: 
-      Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea îndeplinirii unor obligații legale care sunt în sarcina Grupului Iulius, pentru a răspunde eventualelor cereri, sesizări, reclamații sau întrebări adresate de către autoritățile și instituțiile publice sau în orice alte situații în care legea ne obligă.
-     Temeiul de prelucrare a datelor cu caracter personal este reprezentat de îndeplinirea obligațiilor legale aflate în sarcina noastră.-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt cele solicitate și/sau furnizate de către autoritățile și instituțiile publice, precum și orice alte date necesare îndeplinirii unei obligații legale.

(j) APĂRAREA DREPTURILOR ȘI A INTERESELOR NOASTRE ȘI/SAU A ORICĂREI PERSOANE AFILIATE GRUPULUI IULIUS:

-      Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea apărării drepturilor și a intereselor noastre (cât și pe cele ale oricărei persoane afiliate Grupului Iulius) în fața instanțelor de judecată, a executorilor judecătorești, a notarilor publici, a altor autorități sau instituții publice, a tribunalelor arbitrale, a mediatorilor și/sau a altor organisme publice sau private care soluționează dispute, a avocaților, consultanților noștri sau ale altor persoane fizice sau juridice, publice sau private, care sunt implicate în cadrul negocierilor și/sau a disputelor respective.
-       Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: îndeplinirea obligațiilor legale aflate în sarcina noastră și/sau apărarea drepturilor și a intereselor noastre legitime, după caz.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt cele necesare în vederea îndeplinirii unei obligații legale și/sau în vederea apărării drepturilor și a intereselor noastre legitime. 

(k) PRELUCRAREA DATELOR ÎN SCOPURI DETERMINATE ÎN MOD INDIVIDUAL:

-   În anumite situații, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri individual determinate, pe baza consimțământului pe care ni-l puteți acorda prin completarea de către dumneavoastră a unui document pe care vi-l punem la dispoziție.
-  În astfel de situații, temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de: consimțământul dumneavoastră (de cele mai multe ori); alte temeiuri prevăzute în documentul pe care vi-l punem la dispoziție.
-      În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt cele prevăzute și/sau menționate în documentul pe care vi-l punem la dispoziție.

(l) COMUNICAREA CU DUMNEAVOASTRĂ:

-    Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în situațiile de mai sus precum și în orice alte situații pentru a răspunde eventualelor cereri, sesizări, reclamații sau întrebări pe care ni le puteți adresa.
-    Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt reprezentate de consimțământul dumneavoastră; îndeplinirea unei obilgații legale sau apărarea intereselor și a drepturilor noastre, după caz.
-    În aceste situații, datele cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și orice alte informații relevante în acest sens.

3. SURSA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

-      Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot fi colectate atât de la dumneavoastră, cât și din surse externe (parteneri de afaceri, autorități și/sau instituții publice etc.).
-    În cazul în care ne transmiteți date cu caracter personal privitoare la alte persoane, vă rugăm să le informați în prealabil cu privire la scopul, temeiul și alte informații necesare referitoare la modul în care le prelucrați datele și să le puneți la dispoziție prezenta informare cu privire la modul în care Grupul Iulius le prelucrează date cu caracter personal și/sau să le explicați prevederile acesteia. Atunci când este cazul, vom informa persoanele respective despre modul în care le prelucrăm datele cu caracter personal.

4. INEXISTENȚA UNEI OBLIGAȚII DE A NE FURNIZA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

-     Puteți alege să nu ne furnizați anumite tipuri de date cu caracter personal. Dacă alegeți să procedaţi astfel, acest lucru poate atrage imposibilitatea de a încheia și/sau executa anumite contracte cu dumneavoastră, poate afecta capacitatea noastră de a vă furniza serviciile solicitate, de a vă răspunde la întrebări/sesizări/solicitări ori de a vă transmite anumite comunicări și capacitatea dumneavoastră de a utiliza anumite aplicații și/sau servicii sau funcționalitățile și caracteristicile acestora. Cu toate acestea, alegerea dumneavoastră de a nu furniza astfel de date nu va avea consecințe juridice pentru dumneavoastră în cele mai multe cazuri.

5. PERIOADA DE PĂSTRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

-     Perioada de păstrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal variază în funcție de scopurile pentru care le prelucrăm și de categoria de date.
-    În anumite situații, perioada de prelucrare va fi indicată în documentul pe care vi-l punem la dispoziție cu ocazia colectarii datelor si/sau al acordării consimțământului dumneavoastră.
-    În toate cazurile, vom stoca datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale aplicabile, cu termenele de prescripție aplicabile și/sau cu practicile recomandate în domeniul protecției datelor.

6. DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

-   De regulă, nu vom divulga datele dumneavoastră cu caracter personal; în anumite cazuri însă, există posibilitatea de a fi nevoiți să dezvăluim anumite date care vă privesc.
-     În vederea îndeplinirii scopurilor de prelucrare, putem dezvălui datele dumneavoastră către companiile din cadrul Grupului Iulius, către partenerii contractuali ai Grupului Iulius, ori către alte persoane împuternicite care prelucrează datele dumneavoastră pentru Grupul Iulius. De asemenea, putem dezvălui datele dumneavoastră către autoritățile publice centrale și/sau locale, ori către alte persoane fizice și/sau juridice atunci când există o obligație legală în acest sens ori interesul nostru legitim (de exemplu, în vederea obținerii de finanțare și a îndeplinirii obligațiilor aflate în sarcina noastră, putem transmite contractele încheiate cu dumneavoastră către băncile finanțatoare ale Grupului Iulius).
-      În vederea îndeplinirii unor scopuri individual determinate, putem dezvălui datele dumneavoastră către terți și/sau persoane indicate în documentul pe care îl completați cu ocazia acordării consimțământului dumneavoastră.
-     În contextul realizării unor tranzacții, a unor restructurări sau a altor operațiuni corporative (respectiv în temeiul intereselor noastre legitime sau al îndeplinirii unor obligații legale), este posibil să divulgăm datele dumneavoastră către potențialii cumpărători, colaboratori sau consultanți ai acestora ori către autorități, după caz.-     În toate aceste cazuri, vom depune eforturile rezonabile pentru a ne asigura că destinatarii datelor le prelucrează în condiții de securitate și confidențialitate, în conformitate cu scopul pentru care le-au fost transmise și cu respectarea drepturilor și intereselor dumneavoastră.

7. TRANSFERUL DATELOR CĂTRE STATE TERȚE SAU ORGANIZAȚII INTERNAȚIONALE

-    Nu transferăm și nu intenționăm să transferăm datele dumneavoastră către companii, organizaţii sau persoane din state terţe sau către organizaţii internaţionale.
-    În cazul în care va interveni necesitatea transferării datelor care vă privesc către oricare din destinatarii menționați mai sus, vă vom informa în avans cu privire la acest aspect.

8. INEXISTENȚA UNUI PROCES DECIZIONAL AUTOMATIZAT

-    Grupul Iulius nu adoptă decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor care vă privesc care să producă efecte juridice cu privire la dumneavoastră sau care să vă afecteze într-un mod semnificativ.

9. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

(a) DREPTUL DE ACCES înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră referitoare la prelucrarea sau nu a datelor cu caracter personal care vă privesc; în cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră, aveți dreptul de a accesa datele respective precum și orice alte informații referitoare la modalitatea în care sunt prelucrate acestea. 
(b) DREPTUL LA RECTIFICARE vă permite să obțineți rectificarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, în cazul în care aceste date sunt inexacte.
(c) DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR se referă la dreptul dumneavoastră de a primi datele personale care vă privesc într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, precum și la dreptul dumneavoastră de a obține transferul acestor date către un alt operator de date cu caracter personal.
(d) DREPTUL DE A FORMULA OBIECȚII este dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, exceptând cazurile în care prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unui scop legal.
(e) DREPTUL LA RESTRICȚIONARE vă permite să obțineți restricționarea în anumite cazuri a prelucrării datelor care vă privesc.
(f) DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR („DREPTUL DE A FI UITAT”) înseamnă ca aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor care vă privesc în anumite cazuri (ex.: datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate și prelucrate; vă retrageți consimțămantul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligatii legale etc.).
(g) DREPTUL LA RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI înseamnă că aveți dreptul să vă retrageți consimţământul în orice moment atunci când activitatea de prelucrare se bazează pe consimţământul dumneavoastră; cu toate acestea, revocarea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări pe baza consimţământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.
(h) DREPTUL DE A DEPUNE PLÂNGERE LA AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE COMPETENTĂ se referă la dreptul dumneavoastră de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal (www.dataprotection.ro) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.

10. DATELE NOASTRE DE CONTACT

-    Nu ezitați să ne contactați pentru a vă răspunde oricăror cereri legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoarele date de contact: 
Responsabil cu Protecția Datelor:
Nume și prenume: Iulian Gânju
Adresă de corespondență: Municipiul Iaşi, str. Palas nr. 7A, clădirea A1, etajul 2, Judeţul Iaşi și/sau la adresa de e-mail: gdpr@iuliusmall.com.

11. MODIFICĂRI ALE PREZENTEI INFORMĂRI
-       În cazul în care prezenta informare va suferi modificări, acestea vor intra în vigoare de la momentul publicării noii versiuni pe website-urile noastre (în secțiunile dedicate protecției datelor cu caracter personal), iar modificările respective se vor aplica inclusiv asupra procesărilor în curs la data publicării noii versiuni.
Close Cookie Preference Manager
Politica de cookies
Cadrul legal general care reglementează protecția datelor cu caracter personal este reprezentat de către Regulamentul General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 aplicabil în Uniunea Europeană, iar această Politică privind modulele cookies urmează cerințele prevăzute în GDPR.
Această Politică privind modulele cookie descrie diferitele tipuri de cookie-uri care sunt utilizate pe website-ul www.partedincluj.ro deținut de Grupul IULIUS. 

Ce sunt cookie-urile?

“Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu “cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care este accesat internetul. 

Cookie-urile se instalează în cazul în care se acceptă navigarea pe website, fiind o legătură între utilizatorul browserului și website. Această tehnologie de stocare automată a datelor este foarte răspândită și se folosește pentru a colecta informații precum tipul de browser și sistemul de operare, pagina sursă, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la website-ul www.partedincluj.ro etc., cu scopul de a înțelege cum folosesc vizitatorii această pagină web. 

Un modul cookie nu conţine şi nu este alcătuit din fragmente de cod, în consecinţă acesta nu poate fi rulat ori executat în nicio modalitate. Cookie-ul nu poate fi replicat sau duplicat şi nu poate produce nicio modificare în dispozitivul pe care este stocat, motiv pentru care nu poate reprezenta nicio ameninţare pentru securitatea informaţiilor stocate în dispozitivul dumneavoastră. Utilizatorii își pot configura browserul pentru a respinge fișierele cookie. 

În plus, utilizatorii pot seta browser-ul pentru a bloca cookies sau pentru a afişa o notificare de avertizare, înainte ca un cookie să fie stocat pe dispozitivul utilizat. 

De ce folosim cookie-urile?

Website-ul www.partedincluj.ro folosește cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului și pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii utilizează site-ul, precum și informațiile oferite de acesta.

Refuzul de a utiliza cookie-urile
Aveți opțiunea de a accepta utilizarea modulelor cookie care vă vor permite să utilizați toate funcțiile website-ului fără restricții. Dacă respingeți utilizarea modulelor cookie strict necesare, acest lucru poate afecta experiența utilizatorului și funcționalitatea în timpul utilizării.Respingerea altor module cookie poate să nu afecteze experiența utilizatorului și funcționalitatea în timpul utilizării website-ului. Dacă respingeți utilizarea tuturor modulelor cookie, modulele cookie primare și modulele cookie terțe vor fi dezactivate. În plus, modulele cookie primare vor fi șterse. Nu vom putea șterge modulele cookie terțe. Prin urmare, va fi necesar să ștergeți personal modulele cookie terțe. Acest lucru se poate face din setările browser-ului dvs.

Cum respingeți cookie-urile?

Puteți să vă retrageți în orice moment acordul, ștergând cookie-urile din browser. Aceste setări se găsesc de obicei în meniul ‘opțiuni’ sau ‘preferințe’ din browser. Pentru a înțelege aceste setări, ar putea fi utile următoarele linkuri: 

Setările pentru cookie din Internet Explorer
Setările pentru cookie din Firefox
Setările pentru cookie din Chrome
Setările pentru cookie din Safari

Există instrumente online disponibile pentru a șterge toate modulele cookie rămase în urma site-urilor pe care le-ați vizitat, cum ar fi www.allaboutcookies.org.

Atunci când vizitați acest website de pe alte calculatoare, va fi necesar să realizați din nou modificarea setărilor.

Ce tipuri de cookie-uri utilizăm?

Cookies strict necesare
garantează funcții fără de care nu veți putea să utilizați acest website și vă asigură, printre altele, că atunci când accesați funcționalitățile unui site, vi se va afișa o versiune care are o conexiune de bandă largă a cantității de date corespunzătoare celei a conexiunii la Internet pe care o utilizați. În plus, un astfel de modul cookie are grijă ca, în cazul în care schimbați paginile, se realizează funcția de schimbare de la http la https. În plus, modulele cookie de acest tip vă stochează decizia privind utilizarea modulelor cookie pe website-ul nostru.

Utilizarea Modulelor Cookie Strict Necesare pentru scopurile descrise mai sus se bazează pe interesele noastre legitime pentru a asigura funcționarea, accesarea și utilizarea tehnică adecvată a website-ului și pentru a vă furniza serviciile pe care le-ați solicitat în mod explicit.
Cookies de statistică sunt folosite pentru a ne furniza informații statistice despre performanța website-ului (de exemplu, pentru a număra vizitele, sursele de trafic). Această categorie poate include module cookie terțe.Utilizarea Modulelor Cookie de Statistică pentru scopurile descrise mai sus se bazează pe interesele noastre legitime pentru îmbunătățirea conținutului website-ului.
Cookies marketing permit website-ului să memoreze alegerile pe care le faceți și să vă ofere funcții îmbunătățite și mai personale. Această categorie poate include module cookie terțe.
Acordul cu privire la cookie-urile de marketingWebsite-ul www.partedincluj.ro intenționează să utilizeze cookie-uri în scop de marketing, însă are nevoie de acordul dvs pentru a face acest lucru. Dați click pe butonul „Salvează Setări” pentru a le accepta sau pe butonul „Modifică Setări” pentru a obține mai multe informații despre categoriile de cookie-uri utilizate și pentru a limita utilizarea anumitor categorii de cookie-uri.
Setări și preferințeVeți avea ocazia de a alege tipurile de cookies specifice utilizate pe acest website.Cu excepția categoriilor de module cookie care sunt strict necesare pentru funcționare, puteți accepta sau refuza utilizarea de cookie-uri pentru fiecare categorie, prin bifarea sau debifarea din cadrul casetei de opțiuni care va apărea pe ecran prin accesarea opțiunii „Modifică Setări” inclusă în bannerul prin care este semnalată utilizarea fișierelor cookie, afișat la prima accesare a website-ului. Nu vom folosi alte categorii de cookie-uri decât cele strict necesare pentru ca site-ul să funcționeze în cazul în care alegeți să nu fie utilizate restul de tipuri de cookie-uri.Odată ce ați acceptat ca website-ul să folosească tipurile de cookies, puteți reveni la alegerea dvs și să dezactivați fișierele cookie (cu excepția celor strict necesare pentru funcționarea acestei pagini de internet) astfel:

- prin accesarea opțiunii „Modifică Setări” inclusă în bannerul prin care este semnalată utilizarea fișierelor cookie, afișat la prima accesare a website-ului;

- prin accesarea link-ului permanent „Politică cookies”, situat în lista din subsolul website-ului, disponibil în partea de jos a website-ului;

Securitatea datelor

Există diverse măsuri tehnice şi organizatorice pentru a asigura securitatea datelor personale ale utilizatorilor împotriva manipulării, pierderii, distrugerii, accesării de către persoane neautorizate, în mod accidental sau/şi intenţionat. Întrebări privind prelucrarea datelor utilizatorilor cu caracter personal pot fi trimise la adresa: gdpr@iuliusmall.com Colectarea datelor cu caracter personal prin intermediul acestui website (nume, prenume, reședință, adresă de email, domeniu de activitate) se face doar cu acordul utilizatorilor, precum și în conformitate cu legislația în vigoare și cu Regulamentul European (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Notificare privind potențiale modificări ale acestei secțiuni Orice modificare privind Politica de utilizare cookie, precum și protecţia datelor va fi afișată pe această pagină.